Kakva vam je ENERGIJA, takvo vam je i zdravlje: 6 načina da očistite svoju energiju u sezoni virusa

Važno je da brinete o svojoj energiji tokom pandemije virusa - evo kako da je očistite i sačuvate zdravlje i optimizam!

Život se odnosi na trijumfe i poraze, ali ne smemo dozvoliti da nam niže vibracije postanu jače od visokih, piše Lovesensa. Učite iz svojih iskustava, ali ne dozvolite da vam ljutnja ili frustracija upropaste život.

Negativne emocije poput straha, neizvesnosti i panike, guše našu pozitivnu energiju i negativno utiču na naše zdravlje. Čak i u najizazovnijim situacijama, važno je da se fokusiramo na više vibracije.

Ako već danima osećate da vas negativna energija guši, ugrožava vaše fizičko i mentalno zdravlje i ne dozvoljava vam da racionalno posmatrate situaciju, važno je da krenete sa energetskim čišćenjem.

Kako da čitate energiju drugih ljudi: odmah kod osobe prepoznajte lošu ili dobru energijuKako da čitate energiju drugih ljudi: odmah kod osobe prepoznajte lošu ili dobru energijuPostoji mogućnost da naučite da čitate energije drugih ljudi, bilo da ih dobro poznajete ili su stranci. Evo kako...

Evo kojih 6 tehnika treba da isprobate:


1. Počnite sa svojim odnosima

Odvojite malo vremena da procenite svoje odnose i otkrijete one koji su u neravnoteži. Svesno uložite napore za negovanje zdravih odnosa, ali uspostavite stroge granice za one koji ugrožavaju vaše energetsko polje. Imajte na umu da vaš duhovni rast podrazumeva da će doći do promena u vašim odnosima, zato se ne plašite da ih pustite.

2. Uravnotežite svoje čakre

Jedan jednostavan, ali suštinski zadatak je očistiti i uravnotežiti vaše čakre. Balansiranje čakri dovodi do revitalizacije energije. Započnite sa crvenom korenskom čakrom i krećite se prema gore, dok ne dođete do svoje krunske čakre. Vizualizujte žive boje i uravnotežite ih.

3. Očistite auru

Uz pomoć nekih alata možete očistiti svoju auru i pročistiti svoje energetsko polje. Možete uživati u mirišljavoj i opuštajućoj kupki sa nekoliko kapi bilo kojeg esencijalnog ulja. Drugo sredstvo je žalfijakoja treba da se koristi za očišćenje energije u vašem životnom prostoru. Zapalite malo žalfije i pustite da njen umirujući i lekoviti miris izbaci lošu energiju iz vašeg doma.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.