Kako (za)voleti sebe

Besplatna radionica za mame Beograda u subotu 9. februara 2013. godine.

Centar za mame i "Snaga rađanja" organizuju radionicu pod nazivom "Kako (za)voleti sebe?" i ovo je prva u seriji mesečnih radionica koje će se odnositi na teme od važnosti za majke. Radionica se održava u subotu, 9. februara 2013. godine i to u terminu od 17 do 19h, u prostorijama joga studija Shiva Shakti.

Mame često zaborave same na sebe jer svoju sposobnost da daju i primaju usmere ka svojim bližnjima, kažu organizatori, a put do ljubavi u svakom odnosu uvek kreće sa mesta na kojem se mi sami trenutno nalazimo. Na ovoj radionici će se diskutovati o putu do suštinske ljubavi prema sebi na kojem se majke mogu obučiti da postanemo sposobni da volimo i budemo voljeni na svakom koraku.

Radionicu drži Sanela Feković koja je psiholog (University of Durham) i sistemski porodični terapeut i koja radi kao life coach. Centar za mame je neprofitna organizacija koja osnažuje mame kroz edukaciju, umrežavanje, zaštitu radnih prava i promoviše zdrav i aktivan život. Snaga rađanja je projekat koji promoviše transformišuću moć rađanja, osnaživanje i podršku ženama u porođaju i majčinstvu. Dodatne informacije možete naći na vebsajtu shivashakti.rs, kao i na Fejsbuk stranicama Centra za mame. Mejl s pitanjima možete poslati na adresu adresu centarzamame@gmail.com.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.