KAKO SREĆNI LJUDI KORISTE ZAKON PRIVLAČENJA: Otvorite srce za zdravlje, ljubav, bogatstvo ili sreću

Kako funkcioniše zakon privlačenja? Dobre misli privlače dobre situacije, dela i sudbinu...

Šta je zakon privlačenja? Tehnika koja danas sve više zauzima važno mesto u svetu pozitivne psihologije i life coachinga.

Zakon privlačenja zasniva se na ideji da će se svaka naša misao transformisati u materijalnu stvar. Dakle, kada se fokusiramo na negativne misli, privućićemo negativne stvari u život, i suprotno. Kada razmišljamo pozitivno, privlačimo pozitivne stavri u život. Bez obzira da li se fokusiramo na sreću, ljubav, tugu ili ljutnju, ono o čemu mislimo, to ćemo i dobiti.

Pročitajte još:

Kako koristiti Zakon privlačenja: 5 znakova da vam Univerzum šalje upravo ono što želite

Zakon privlačenja prave ljubavi: 10 načina da pronađete svoju srodnu dušu

15 moćnih citata iz knjige "TAJNA": kako da aktivirate Zakon privlačenja i dozvolite Univerzumu da vam ispuni želje

Kako funkcioniše zakon privlačenja?

Potrebno je da vizualizujete svoje emocije i misli poput vibracija koje lete ka Univerzumu. Kada se odvoje od nas, one tragaju za nečim potpuno identičnim kako bi se zalepili za nešto slično. Kada se slično i slično sjedine, onda nam se vraćaju u život poput ogromnog bumeranga koji donosi sve ono na šta smo fokusirali svoju energiju.

Kada počnemo da filtriramo svoje misli, trebali bismo znati da Zakon privlačenja nije jednostavna stvar obične vizualizacije koja će nam doneti ostvarenje želja. On zapravo podrazumeva da promenite u potpunosti svoju percepciju i podstsknemo svoj um da se fokusira samo na pozitivne misli i oslobodi se negativnih uverenja. U ovome vam mogu pomoći tehnike poput meditacije, vežbanje zahvalnosti, zapisivanje svojih ciljeva, zamišljanjem i trudom da ostavrimo ono što želimo uprkos izazovima.

Kako deluje zakon privlačenja

Bez obzira da li želimo da privučemo fizičko ili mentalno zdravlje, ljubav, bogatstvo ili sreću, Zakon privlačenja vam može pomoći ako svakodnevno radite na sebi i pridržavate ga se.

Treniranjem svog uma da razmišlja pozitivno može nam doneti dobre rezultate na duže staze - to je tajna srećnih ljudi!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.