Kako odbraniti porodicu od negativne energije: 10 načina da se u vaš dom vrati radost i ljubav

Kako da zaštitite porodicu od loše energije i ostvarite neverovatno jaku vezu ljubavi...

"Porodica nije samo važna stvar, ona je sve." – Michael J. Fox

Svaka porodica je kamen temeljac društva u kojem živimo. Da bismo imali snažno društvo, puno ljubavi, moramo se pobrinuti da ono počne sa porodicom. Ljubav je ono što čuva porodicu jaku i netaknutu. Bez ljubavi, porodica ne može podneti testove vremena. Nijedan odnos ne može.

To ne znači da se, budući da imate istinsku ljubav, sukobi više ne pojavljuju. Naprotiv, prava ljubav može biti teška, ali nije uslovljena. Porodična ljubav je sigurno utočište bezuslovne ljubavi. Bezuslovna ljubav znači da čak i ako povremeno dođe do svađe i borbe, vaša ljubav koju međusobno osećate ostaje ista.

Što je jača veza ljubavi koju možemo stvoriti unutar porodice, to bolje društvo možemo stvoriti.

Kako da pronađete pravu ljubav: 3 načina da prepoznate i sačuvate ljubav bez obzira na iskušenjaKako da pronađete pravu ljubav: 3 načina da prepoznate i sačuvate ljubav bez obzira na iskušenjaIskrena i prava ljubav brzo će postati deo vašeg života ako pratite ova tri jednostavna saveta!

Evo nekoliko načina na koja možete ojačati ljubav svoje porodice.

1. Uključite neki oblik duhovnosti

Uključite neki oblik duhovnosti unutar vašeg doma i vaših interakcija. Imajte zajednički ideal koji svi sledite – pa čak i ako su vaše religije različite.

Najbolji ideal za jedinstvo je ljubav.

2. Jedite zajedno

Sto za vreme ručanja najbolje je mesto za razmjenu uzbudljivih iskustava. Jedenje zajedno može biti pakao ako su odnosi teški.

Međutim, upravo zbog toga je važno jesti zajedno, ono naglašava sva područja na kojima treba raditi, piše Life coach code.

3. Neka se drugi osećaju voljeno i prihvaćeno

Kada stupate u interakciju sa svojom porodicom, mnogo je važnije dopustiti im da se osećaju voljeno i da budete ljubazni, nego da budete u pravu, čak i ako ste zaista u pravu i ako oni imaju pogrešno mišljenje.

Najvažniji sastojak je ljubav, a ne ko je u pravu.

4. Idite negde zajedno

Zajedničko putovanje, čak i ako je to samo na jedan dan, može vas zbližiti. Ponekad okolina sa kojom ste uvek u interakciji, potiče loše ponašanje i iritira stare rane.

Promena okruženja može dati drugačiju perspektivu o tome ko su oni.

5. Smejte se zajedno

Provedite vreme gledajući zabavne videozapise ili filmove. Idite u boskop. Igrajte igre zajedno. Kada se smejete sa nekim, povezujete se na dubljem nivou.

A smeh sa braćom i sestrama može biti više isceljujući nego što možete zamisliti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.