Kako nam Univerzum može pomoći da rešimo finansijske probleme: afirmacije koje odbijaju novčane dugove

Reči koje izgovorimo šalju Univerzumu energetske vibracije - evo kako afirmacijama rešimo problem novčanih dugova...

Florence Scovel Shinn živela je u Americi u razdoblju od 1871. do 1940. godine, bavila se umetnošću, pisanjem i ilustriranjem knjiga. Takođe je bila duhovni učitelj Nove misli. Svoju životnu filozofiju ova izuzetna žena koja je svojim jednostavnim i duboko duhovnim savetima mnogima promenila život, sažela je u ove riječi: "Nevidljive sile uvijek rade za čoveka koji uvek sam poteže njihove niti, premda često ne zna da to čini. Ako poznaje vibracijsku moć reči, šta god čovek izgovori, počinje da privlači."

Ako ovo radite dve nedelje, život će početi da se menja: ovo je univerzalni zakon za privlačenje obiljaAko ovo radite dve nedelje, život će početi da se menja: ovo je univerzalni zakon za privlačenje obiljaNe treba ništa da posedujete da biste osećali obilje, ali ako ga osećate duboko unutar sebe, stvari će vam sasvim sigurno…

U jednoj od svoje tri knjige, Tvoja je reč tvoj čarobni štapić, Florence Scovel Shinn dala je sedeći savet za ljude koji duguju novac nekome ili neko duguje njima.

"Ako je čovek dužan ili mu ljudi duguju novac, to pokazuje da u njegovom podsvesnom umu postoji vjerovanje o dugu. To verovanje mora biti neutralizovano kako bi se stanje promenilo."

Na primer, kod mene je došla neka žena govoreći kako joj neki čovek već godinama duguje hiljadu dolara, a ona ga ne može naterati da joj dug plati.

Ove reči privlače lošu energiju: 3 rečenice koje nikada ne treba da govoriteOve reči privlače lošu energiju: 3 rečenice koje nikada ne treba da govoriteReči koje vas sprečavaju da izrazite svoj potencijal - evo koje reči ugrožavaju životne planove...

Rekla sam: "Morate raditi na sebi, ne na tom čoveku" i dala sam joj afirmaciju: "Poričem dug, u božanskom umu nema duga, nijedan mi čovek ne duguje ništa, sve je podmireno. Šaljem tom čoveku ljubav i oproštaj."

Za nekoliko nedelja primila je od njega pismo u kojem je stajalo kako joj namerava poslati novac, a za otprilike mesec dana stiglo je i hiljadu dolara.

Ako čovek duguje novac, treba promeniti izjavu: "Ne postoji dug u božanskom umu, zato nijednom čoveku ništa ne dugujem, sve je podmireno. Sva su moja dugovanja izbrisana, s milošću i na savršen način."

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.