Kako da vam se u životu dogode velike stvari: iskoristite snagu čudesnog kosmičkog centra

Kada čovek čini sve što može da ostvari svoje namere, a zatim se oslanja na pomoć razumne nevidljive sile, dešavaju se velike stvari.

U potrazi za odgovarajućim mestom stanovanja, poslom ili životnim partnerom, mnogi idu daleko. A u isto to vreme iza kulisa svetske scene radi organizacija, koja stvara za nas savršene veze. To je kosmički centar upravljanja slučajnostima.

Slučajni događaji ne postoje. Slučajnost - to je čudesan događaj, čiji je tvorac Bog, koji ne želi da se pojavi. U planovima Boga slučaj ne igra nikakvu ulogu. Sve što se pojavljuje u tvom životu, rezultat je tvojih namera i misli.

Zašto se prava ljubav još uvek nije pojavila: evo koje greške blokiraju sreću u ljubaviZašto se prava ljubav još uvek nije pojavila: evo koje greške blokiraju sreću u ljubaviStrah od odbijanja je jedan od najjačih u životu svakog čoveka, a kada se ponašamo kao da nam nije stalo, osećamo se bezbednije…

Kada se trudiš da ispuniš želje svog srca, znaj da su Univerzumu poznate sve tvoje namere. On organizuje događaje u tvom životu. Bog ima tvoju adresu, i svaka tvoja odlučna namera unosi se u veliki dnevnik.

Radi sam sve što je u tvojoj moći, bez stresa i panike, a detalje prepusti kosmičkom cenrtu.

Ako ovo pravilo poštujete, Univerzum će brže ispuniti želje: najbolji savet za život u harmonijiAko ovo pravilo poštujete, Univerzum će brže ispuniti želje: najbolji savet za život u harmonijiNajbolji način da nešto dokažemo, to je naš sopstveni život u harmoniji unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta, sa radosnim i zahvalnim…

Kada čovek čini sve što može da ostvari svoje namere, a zatim se oslanja na pomoć razumne nevidljive sile, dešavaju se velike stvari. Moli se, planiraj, podešavaj i radi sve što možeš ... i onda pusti da sve ide svojim tokom - tvoja sposobnost da otpustiš biće podjednako važna kao i molitva.

Svako, koga sretaš na svom putu - je lik iz tvog scenarija. Tvoja jedina briga je da stalno usavršavaš scenario, da bi film ispao što bolji. Odgovornost za režiranje tvog filma je na tebi.

Izvor: Beba Mur

Prevela: Beba Muratović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.