Kako da privučete ljubav i pronađete partnera: 10 načina da aktivirate zakon privlačenja

Otkrivamo 10 načina da aktivirate moćan zakon privlačenja i pošaljete Univerzumu jasnu ljubavnu želju!

Mnogi ljudi su privučeni zakonom privlačenja i zbog njegovih mogućih primena u svetu romantike i to s dobrim razlogom - s pravim razmišljanjem, stavom i praktikovanjem te moćne tehnike, možete brzo početi poduzimati konkretne korake koji će vam pomoći da pronađete idealnog partnera.

10 stvari na koje svi zaborave kad odrastu: evo kako da celog života budete dete u srcu....

Za početak, evo deset najvažnijih praktičnih načina za korišćenje zakona privlačenja kada ste u potrazi za partnerom.

1. Razvijte pozitivan stav prema ljubavi

Lako je ostati pri negativnim, ograničavajućim uverenjima o ljubavi. Iako možda mislite da ste dovoljno pozitivni ako ste svesni da žudite za romantikom i maštate o ljubavnoj vezi s tom posebnom osobom, isplati se kritički razmotriti vaše pretpostavke.

Možda zbog bolnih prošlih iskustava verujete da ljubav ne može trajati ili mislite kako nije potrebno aktivno tražiti partnera jer "susret sa srodnom dušom se treba dogoditi prirodno." U svakom slučaju, vi se držite ograničavajućih uverenja koja vas sprečavaju da privučete partnera.

Kako bi razvili pozitivan stav koji će vam pomoći da manifestijete partnerstvo kakvo želite, pokušajte provoditi najmanje pola sata pišući popis negativnih uverenja koja imate o ljubavi. Za svako uverenje, napišite izazov i usresredite se na taj izazov.

Na primer: "Odnosi su uvek bolni na kraju" postaje "Kada sretnem pravu osobu, moj odnos će biti radostan i izvor sveg zadovoljstva."

2. Naučite voleti sebe

Iako to možda zvuči kao kliše, važno je imati pozitivan stav prema sebi, ako ćete koristiti Zakon privlačnosti kao učinkovit alat u svom ljubavnom životu. Uglavnom, ako imate loše mišljenje o sebi, nećete slati ispravne smernice o tome šta želite od drugih ljudi, a takođe podsticaćete druge da vas vide u negativnom svetlu.
Kao i kod negativnih uverenja o ljubavi, ključ za ispravljanje štetnih uverenja koja imate o sebi je da stvarno kopate duboko po svojim sećanjima i prošlosti, kako bi identifikovali upravo ono što ova uverenja jesu, šta rade i odakle dolaze.
Kada napravite popis tih uverenja, zapišite njihove korene i zamenska, pozitivnija i produktivnija uverenja.

Na primer: "Nisam dovoljno privlačna i ne zaslužujem dobrog partnera" može biti nešto u što verujete, jer vas je neko zlostavljao u školi, a izazov bi mogao biti: "Mnogi prijatelji i poznanici imaju pozitivne komentare vezane za moj izgled" (ili čak i "Svako je dovoljno atraktivan da zaslužuje dobrog partnera.")

3. Uzmite nešto dobro iz svakog susreta

Naravno, nećete biti ushićeni svakom osobom s kojom izađete i nećete uvek maštati kako ćete provesti život s tom osobom. Međutim, ako uzmete nešto dobro od svake osobe s kojom izađete na sastanak, zadobićete pozitivan stav prema širem upoznavanju - i naučitćete korisne stvari koje će vas dovesti još jedan korak bliže pravom odnosu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.