Kako da prepoznaš svoju pravu srodnu dušu: tajna neraskidive veze u ljubavi

Po jednoj stvari ćete lako prepoznati svoju srodnu dušu...

Vaša intuicija, podsvest i šesto čulo osetiće kada se pojavi srodna duša, jer povezanost između srodnih duša je veza koja je potpuno neraskidiva. Pri prvom susretu sa srodnom dušom osetićete neverovatnu povezanost, činiće vam se kako ovu osobu poznajete od pre, već osećate određenu odgovornost i privrženost i imate viziju kako bi vaš odnos mogao da se razvija.

Zato je važno da u svakom susretu poslušate svoju intuiciju, jer ona zna, kao i ceo Univerzum, kada ste u blizini osobe koja treba da dopuni vaš život.

Međutim, ovaj osećaj može ponekad i da nas zavara, da probudimo lažni osećaj u nama koji nam govori - "Zanemari razlike, dileme i nedoumice, to je prava osoba za tebe." Kod spoja sa srodnom dušom nedoumice ne postoje, uvereni ste u vašu povezanost i spremni ste da se slobodno prepustite.

8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubav8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubavAko čekate da vam se ljubav dogodi, ovi znakovi ukazuju da ćete uskoro sresti srodnu dušu!

Ako još niste pronašli osobu sa kojom se vaša duša odmah konektovana u celosti, onda je vreme da se oslobodite prve i najvažnioje prepreke - PROŠLOSTI.

Strah da će se loša iskustva iz prošlosti ponoviti jeste jedan od glavnih sabotaža na putu ka srodnoj duši, novim poznanstvima i ljubavi, prvenstveno ljubavi prema sebi.

Važno je da osvestite kako se svaki odnos i susret u vašem životu događa sa razlogom, a kada su pitanju negativni odnosi, razočaranja i tužna iskustva, onda je cilj jasan - VREME JE DA NAUČITE NOVU LEKCIJU.

Iako su često bolne, ove lekcije su tu kako bi nas naučile procesu života, odnosima, ljubavi, ojačale i pomogle da jednpog dana, kada se pojavi ta čudesna srodna duša, raširimo krila poput leptiira i poletimo u novi svetli talas emotivnog iskustva.

Zato učite, učite i učite, ali nikada ne odustajte od ljubavi.

Prošlost odbacite kao staru haljinu koju nikada niste voleli, a samo vam zauzima mesto u ormanu. Pocepajte ono nepotrebno i bacite u rupu zaborava. Izvucite i sačuvajte samo korisne stavri, pouke i lekcije i nastavite NAPRED.

Tajna za srećnu i uspešnu vezu je apsolutno privatanje:

1. prihvatite sebe kao ličnost, sa svim manama, nedostacima i vrlinama
2. prihvatite vašu vezu sa partnerom kaopredivan životni proces na kojem iznova uvek treba da radite
3. prihvatite partnera sa svim njegovim greškama, vrlinama i iskustvima iz pprošlosti

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.