Kako da podignete ličnu frekvenciju

Ne ulažite energiju u ono što ne želite da vidite!

Motivacijski govornik i autor Ruediger Schache u svojoj knjizi Tajna magneta srca nudi jednostavan put za podizanje lične frekvencije. Njegova je lepota u tome što, za razliku od mnogih drugih putova, ne morate ništa kontrolisati i ne morate ništa menjati na sebi. Ne morate ništa uzimati pod svoje i dovoditi u red jer ste kao divna i čarobna osoba kakva jeste - već sasvim u redu. Ovaj put blagosti pažljivo će vas dovesti do novog zračenja:

1. korak: Posmatranje

Ne kontrolišete ništa - jednostavno znate. Znate kako deluju misli, osećaji, i to opažate, vidite što se događa. Što vam je jasnije takvo delovanje, to će više određena misao koju odbijate gubiti na snazi. To je dovoljno za prvi korak promene usmerenja magneta srca.

POZITIVNA PSIHOLOGIJA: 4 najvažnija stava u kojima pozitivni ljudi nalaze snagu...

2. korak: Razumevanje

Što bolje razumete zašto se nešto u vašem životu događa upravo tako kako se događa, a ne drugačije, to ćete više osećati kako je to na neki način bilo u redu. Razumijevanje nam pomaže da prihvatimo, a prihvaćanje nam pomaže da volimo.

3. korak: Prihvatanje

Prihvatiti ne znači misliti da je nešto dobro. Ne znači kako to moramo voleti - samo znači da nešto vidimo onakvo kakvo jeste i da smo i zato divna osoba vredna ljubavi. Kad iznutra samo opažate ono što je tu, a ne borite se protiv toga, videćete istinu. Više ne želite da izbegavate ono što ne želite da vidite. I samim tim što ga ne izbegavate - ulažući svoju energiju u to - nema magneta koji će to privlačiti bliže vama.

4. korak: Odlučivanje

Sad kad znate da postoji ova snaga, misli neće jednostavno nestati, ali postajaće sve slabije i nemoćnije. Nećete više neprestano misliti na jednu stvar, nego na načine kako da je poboljšate.

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.