Kako da otkrijete da li mu se dopadate: jedan znak otkriva zaljubljenost

Ljubav se rađa u pogledu - evo kako da otkrijete da li se nekoj osobi dopadate!

Ako su oči ogledalo duše, onda ne čudi što stručnjaci tvrde da nas baš one odaju kada se zaljubimo. Ljubav počinje i rađa se u pogledu dvoje koji, i da hoće, ne uspevaju da zaustave "ples" okicama - tvrdi Majkl Argul, stručnjak za govor tela. On tvrdi da se kontaktom očima čak može izazvati ljubav. Ali tu postoji jedan mali uslov.

- Da biste izgradili intimnu vezu sa nekim, pokrenuli prijatna, nežna i strasna osećanja, čak i ljubav, vaši pogledi bi trebalo da se susreću oko 70 odsto vremena koje provodite zajedno. Tek tada će ti dugi i izražajni pogledi slati drugoj strani poruku da je volite. A njegova podsvest će onda polako početi da obrađuje tu informaciju i razvija ista osećanja - tvrdi Argul.

3 razloga zašto postajemo nezadovoljni u braku ili vezi: evo kako da spasete ljubavni odnos od rutine3 razloga zašto postajemo nezadovoljni u braku ili vezi: evo kako da spasete ljubavni odnos od rutineŠta uzokuje nezadovoljstvo i monotnoniju u ljubavnoj vezi - evo šta kod sebe morate da promenite ako želite da sačuvate ljubav od…

Ali Kembel, lajf-kouč, autor knjige "Više od seksa", dodaje da pogledi zaista otkrivaju da li se nekome sviđate i da to možete da utvrdite već tokom prvog minuta kada ste sa njim.

- Ako žena spazi nekog ko joj se dopada, a onda pogleda u pod, pa malo "luta" očima po sobi i na kraju ponovo pogleda u muškarca, znači da mu šalje poruku da je seksualno zainteresovana za njega. Ali čak i ako skrene pogled u prvih 45 sekundi, zatim ponovo pogleda u "objekt", ali direktno u oči, takođe emituje signal da joj se sviđa.

Izvor: Novosti

T.L.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.