KAKO DA NEKOME POŠALJETE SIGNALE LJUBAVI PUTEM MISLI: Vežba koja povezuje dve duše

Vežba za duhovno povezivanje dve duše - kako da pošaljete poruke ljubavi putem misli!

Postoje ljubavi koje su zasnovane na fizičkoj privlačnosti, intelektualnom nivou, sličnim interesovanjima ili su uslovljene vezom iz prošlosti. Ali, postoji i ona prava jedinstvena ljubav koja se može samo stvoriti kroz duhovnu vezu.

Duhovna ili telepatska veza je odnos koji se zasniva na podsvesnom i intuitivnom nivou. Najčešće je prepoznate po neobičnim signalima poput istih misli, osećaja nelagodnosti kada nešto nije u redu ili sposobnosti da protumačite misli partnera.

Pročitajte još:

8 znakova koji otkrivaju karmičku ljubav: proverite da li ste svog partnera upoznali u prethodnom životu

Kako prepoznati karmičku ljubav: da li ste doživeli sudbonosni susret sa partnerom iz prošlog života

Odblokirajte svoju energiju: kako da uspostavite karmičku vezu sa srodnom dušom iz prošlog života

Na primer, partneru je potrebna pomoć, a vi ga baš slučajno u tom trenutku pozovete. Ili, kada počnete da razmišljate o partneru, on vas iznenada pozove.

Duhovne ili telepatske veze je moguće postići kroz čiste emocije, stalnu vežbu i rad na međusobnom duhovnom usavršavanju, a one mogu da postoje čak i kada partner i vi niste jedno pored drugog fizički prisutni.

Predstavljamo vam jednu meditativnu vežbu koja može pomoći da se duhovno povežete sa partnerom čak i kada je daleko od vas. Veruje se da se kroz ovu vežbu možete povezarti mislima, emotivno i na duhovnom nivou sa željenom osobom, naravno ukoliko to i ona želi.

Na tihom, mirnom i prijatnom mestu udobno sedite u položaj za meditaciju i zatvorite oči. Duboko udahnite deset puta i vizualizujte osobu sa kojom želite da uspostavite duhovnu konekciju. Zamislite tačno njegov lik kako bi komunikacija bila jasna.

Da li ste sreli ljubav iz prošlog života: tajna karmičkog vrtlogaDa li ste sreli ljubav iz prošlog života: tajna karmičkog vrtlogaKako karma utiče na naš ljubavni život - da li nas blokira da budemo srećni u emotivnom odnosu...

Počnite da zamišljate fizičke osobine te osobe, njene crte lica, izgled, položaj tela. Posmatrajte ovu osobu sa dobrim namerama - ukoliko se osećate prijatno, onda je oslobođen put ka duhovnoj povezanosti. Kada se osetite slobodno i otvoreno, to znači da je druga osoba spremna da se duhovno poveže sa vama.

U svojim mislima, odnosno tokom vizualizacije, zamislite kako grlite ovu osobu i šapućete joj koliko vam zaista znači. Ostanite mirni i vizualizujte koliko god vm je prijatno. Lagano otvorite oči i još jednom uradite vežbe disanja.

Ovo je meditativna tehnika kroz koju iskazujemo želju za povezivanje dve duše - Ljubav će jačati ako je osnažite unutar sopstvenog bića.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.