Kako da izađete iz problema: 8 koraka za srećan i uspešan život bez stresa

Ključ je u vašim rukama, zato ne oklevajte!

Mnogo je ljudi koji su u problemu i koji ne vide izlaz iz svog stanja. Često mi pišu tražeći pomoć. Često se isti problemi i stanja ponavljaju... Izdvojio sam jedan koji na najbolji način opisuje ostale:

Molim vas pomozite mi savetom. Već godinu dana stojim i tapkam na istom mestu. Donela sam pogrešne poslovne odluke, pala sam na samo dno. Bez posla sam. Imam svoj cilj, svoje vizije, ali me koči strah od ponovnog neuspeha. Želela bih krenuti napred. Krenem, pa stanem. Previše slušam druge oko sebe, umesto vlastito srce. Šta mi se dešava? Kako da se pokrenem i ostvarim svoj cilj? Unapred hvala na odgovoru!

Zašto nemam sreće u ljubavi: zbog ove greške ne možete da imate stabilnu i srećnu vezu...

Ukoliko ostanete tu gde jeste i radite ono što radite, očajavate, nikuda nećete stići i ništa se neće promeniti. Ako želite da promenite trenutno stanje morate uradite sve ovo:

KORAK 1: Odlučite da krenete napred

Dok vi ne odlučite da idete napred ništa neće samo krenuti. Odlučite svojim mislima i oblikujte ih tako da vaš fokus bude samo na željenom cilju. Bez obzira da li ste nešto doživeli ili tek maštate, za vaš mozak to je identična informacija. Ukoliko se okupirate prijatnim mislima realizovanog cilja, vaš mozak će generisati energiju u skladu sa vašim mislima. Po zakonu privlačnosti biće privučene energije iste po energetskog frekvenci. Za početak, to je i više nego dovoljno.

Budite na zdrav način fokusirani na realizovani cilj, a da biste došli do njega, govoriću vam dalje o čitavom procesu. Za početak, izazivate u sebi stalni osećaj prijatnosti, osećaj kao kada vam se nešto lepo desi. Takva osećanja uvek nagoveštavaju poboljšanje vaše energetske vibracije i uvek znače popuštanje otpora našeg uma.

Vaš otpor je jedini faktor koji vas sprečava da realizujete sve one divne stvari koje vam trebaju ili koje priželjkujete. Sve što smatrate lošim postoji samo zbog otpora vašoj prirodnoj dobrobiti i svakom blagostanju koje vam je namenjeno i koje dolazi iz Izvora.

KORAK 2: Ne okrećite se iza sebe

Da je normalno da idemo unatraške, imali bismo oči na leđima! Prošlost ne postoji, ona je završena, postoje samo niti kojima nas misli drže vezanim za to što pokušavamo da vratimo.

Šta je bilo, bilo je, kako god da jeste sada, tako je kako je. Uradili ste kako ste uradili, kako ste najbolje mogli u tom trenutku, kako vam je bilo zapisano. Ono što je završeno ne možemo vratiti i promeniti zato ga trebamo pustiti. Ukoliko kažemo: ali ja ne mogu da prestanem da mislim o tome, žao mi je, teško mi je... E, pa baš tako kako se osećate vezano za to, tako će vam biti zauvek, i još gore i gore. Pa vi odlučite da li to želite. Ako je tako, onda ste sami krivi za to jer je to bila vaša odluka!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.