Kada vam život pošalje poruku: kako da prepoznate važne znakove koje ne treba ignorisati

Kada vas nešto u životu pozove jednom, dva puta, tri puta – odazovite se!

Verujte da postoje fenomenalne nove stvari koje čekaju da ih otkrijete!

Pre nekoliko dana odgovorila sam na jedan, mogu reći, poslovni izazov koji me je povremeno iskušavao. S vremena na vreme, u mom inboksu pojavio bi se zanimljiv njuzleter… Ja bih ga pročitala, videla ponovo o čemu se radi, pa bih ga opet ostavljala sa strane (iako mi je bilo veoma zanimljivo), misleći: 

Ma šta će to meni… Znam ja i bez toga, ne treba mi još jedan kurs i još jedna edukacija.

Ali… Radilo se o unapređenju mog posla, koji bi kroz pomenutu edukaciju još više porastao. Sigurno i kod vas postoji nešto što vas kopka, gurka, ne da vam mira. Podseća vas da možete bolje i kvalitetnije – da živite, poslujete, ostvarite bolji odnos. Možda se i vi odupirete, misleći: Ma šta će to meni… Znam ja i bez toga, ne treba mi još jedan kurs i još jedna edukacija.

Ovi znakovi pokazuju da ste na dobrom životnom putu: 6 načina da ostvarite sve što poželiteOvi znakovi pokazuju da ste na dobrom životnom putu: 6 načina da ostvarite sve što poželiteDa li ste izabrali pravu stazu svog života - ovih 6 znakova pokazuju da ste na dobrom životnom putu!

A onda, jednog dana, kada vidite ponovni poziv (u mom slučaju mejl u inboksu) i osetite da sve u vama zaigra, zaleprša, zatreperi, shvatite da tu i te kako ima nešto za vas! 

I rešila sam da odgovorim na taj poziv koji je bio mnogo više od toga što mi se u prvom momentu činilo. Naišla sam na nesvakidašnji odgovor, kao i na veoma posebnu mladu ženu. Ženu koja je toliko svoja i profesionalna, toliko podržavajuća u tome što radi/živi, da sam odmah shvatila zašto me je tako dugo kopkalo da se prijavim na njenu edukaciju. Jednostavno je trebalo da je upoznam!

Kada vas nešto ili neko duže vreme vuče za rukav, skreće vam pažnju da mu se posvetite, nikako ne ignorišite to!

Zašto je ovo važno?

Zato što svugde gde nas nešto kopka i iritira, leži veliko blago za nas! Blago koje ne mora biti novčano, i najčešće nije. Blago koje dolazi u vidu iskustva, učenja, podrške, razmene informacija i otvara potpuno nove vidike.

Srela sam se sa tom mladom ženom, koja je majstor u svom poslu i shvatila da imamo mnogo toga zajedničkog. Obe podržavamo žene i ne verujemo u konkurenciju. Ne štedimo se, verujemo u sebe i svoje znanje, verujemo u žensku podršku, u autentičnost, delimo iste vrednosti, i imamo viziju svoje budućnosti. 

  • 1 od 2

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.