Kada uradite jednu stvar, život počinje magično da se razvija: možete učiniti sve što želite

Svaka osoba želi da živi u apsolutnoj harmoniji. Život u jedinstvu sa harmonijom je čisto savršenstvo.

Kosmička životna energija ima tu moć da nas podstakne da radimo i živimo kroz dobre izbore i pozitivne promene.

Svest je tvorac fizičkog sveta, um je vlasnik kvalitetnog života, a emocije su aktivna sredstva. Ako te aktere ne prepoznamo u sebi, mi smo poput orahove ljuske na burnim talasima beskonačnog okeana svesti.

Talasi nesvesnog bacaju nas na razne strane polja života. Kada postanemo svesni svih nivoa bića i počnemo da živimo celovito i svesno sa celinom, spajamo se sa bezgraničnim okeanom ili poljem beskonačne kosmičke svesti.

Ako prihvatimo i koegzistiramo sa ovim širenjem polja svesti, preuzimamo beskonačne mogućnosti kojih na početku i nismo toliko svesni. Otkrivamo različite sposobnosti i načine kako da te sposobnosti iskoristimo.

Osoba koaj je svesna samo fizičkog sveta, lutaće periferijom višedimenzionalnog sveta i njegova stvarnost biće samo materijalni svet.

Živeti samo kroz fizički svet je prilično loše. Ko se otvori nematerijalnom svetu duhovnosti, njegov život se širi u beskonačnost sofisticiranih frekventnih talasa i različitih zvučno-energetskih oblika, u svet eteričnih bića i tela.

  • 1 od 2

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.