Poruka svim ženama: otkrivamo vam jednostavan recept za radost

Mislimo da naša radost zavisi od drugih a zapravo samo treba sebi da damo dozvolu da budemo radosne.

Zašto treba da budete radosni?

Da, uprkos ljutnji što patrijarhat vlada bar 3000 godina na planeti Zemlji, i zato što princip slobodne volje biva zlopupotrebljen u preko 95 odsto slučajeva, uprkos strahu za život i zdravlje svojih bližnjih, uprkos tuzi, jer su naše pretkinje tako često ostajale udovice, i igrom nesrećnih slučajeva, kataklizmi, zaraznih bolesti i ratova su sahranjivale svoju decu, bivale su prevarene, izdane i ostavljene od strane svojih muževa? Da, iako imate bilo strah od neuspeha (šta će svet da kaže), ili uspeha (da li će se svet srušiti onda kad budem uspešna i radosna), rešite da sebi date dozvolu da budete radosne.

Budistički saveti: kako su povezani karma i bolna osećanja i kako da ih se osloboditeBudistički saveti: kako su povezani karma i bolna osećanja i kako da ih se osloboditeU trenucima neugodnosti, naš mozak nagonski beži od bolnih osećanja. Prihvatite ih i pročistite svoju karmu.

Jer ako niste sebi dale dozvolu da budete radosne, i uspešne, sabotiraćete sebe, da vam se desi drama u trenutku kad se desi vrhunac vašeg života... i uprkos svim spoljnim postignućima, duša ostaje prazna, neispunjena, i čežnjiva da isceli sebe. Duša će tražiti da se vratite sebi, da budete radosne i uspešne, i da ispunite sve ono što ste se dogovorile sa Bogom, pre nego ste izmaštale ovaj život. O da, sad sam vam otkrila tajnu, samim tim što se se rodile, vi ste se već dogovorile sa Bogom da budete radosne. Sad treba toga da se setite.

Meditacija koja privlači ostvarenje želja: zatvorite oči, zamislite ovo i svemir će razumeti vaše snoveMeditacija koja privlači ostvarenje želja: zatvorite oči, zamislite ovo i svemir će razumeti vaše snoveOva kreativna meditacija pomaže da Univerzum čuje želje vašeg srca! Peobajte....

Ovaj život je vrlo jednostavan, samo ga mi komplikujemo. I sve stane u par pitanja: Živite li svoj život sa radošću, lakoćom, služeći drugim ljudima svojim talentima koje ste dobili ko zna odakle, znanjem koje ste sticali i iskustvom koje imate? Živite li ili životarite svoj život, čekajući da se stvari same dese, da se život posloži i vi konačno budete srećni, jer ste sebi izmaštali sve holivudske želje? Živite li u sadašnjem trenutku, ili u prošlosti (kroz okrivljavanje) ili u budućnosti (kroz uznemirenost šta će da se desi)?

Tek posle 40 rođendana naučila sam važnu životnu lekciju: evo kako sam prestala da se nerviramTek posle 40 rođendana naučila sam važnu životnu lekciju: evo kako sam prestala da se nerviramDanas sam napunila četrdeset godina. Život mi i nije ispao onako kako sam se nadala. Neke stvari, poput roditeljstva su bile i…

Da li ste sebi dale dozvolu da budete radosne? Ako niste, dajte je sada, kada čitate ovaj tekst. I često izgovarajte ovu rečenicu: „Dajem sebi dozvolu da sam radosna ovde i sada!“ Tada je recept kako da to postanete, vrlo jednostavan.

Pomešajte:

  • 15 minuta jutranjeg razgibavanja tela
  • 5 minuta grohotnog smejanja, naglas, na svakih 60 minuta, uz njihanje kukovima, kao da zavodite najlepšeg momka na svetu
  • 15 minuta plesanja trbušnog plesa ili kola ili jednostavno drmusanja
  • 15 minuta pevanja naglas omiljenih pesama
  • 10 minuta vrištanja u jastuk
  • 10 minuta lupanja rukama u jastuk (kao bokser)
  • 5 minuta zahvalnosti za sve što se desilo tog dana (bez obzira ružno ili lepo)
  • I konzumirajte ih SVAKOG dana, bez izuzetaka, bar 180 dana. Svedočićete veliku promenu.

Izvor: Sensa

Snežana Prokić, astrolog i life coach

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.