Heal Your Life, Linda Howe: 3 razloga zbog kojih se želje ispunjavaju kasnije

Sve se dešava u pravo vreme i to sa razlogom! Možda nam se čini da na neke stvari dugo čekamo, ali na kraju strpljenje se ipak isplati...

Možda praktikujete kreativnu vizualizaciju, gledate u nebo, očekujući da se realiziraju vaši snovi. Samo to se ne događa... To sve opisuje mene u mojim srednjim dvadesetim godinama.

Ja sam ostvarila svoje snove - možete i vi!

Imala sam kristalno jasnu ideju kako ću da pišem knjige, držim kurseve i radim s drugima kao duhovni savetnik. To sam sanjala, osećala, iznova i iznova. Razbijala sam glavu da shvatim zašto sve to traje tako dugo! Osetila sam da Svemir nije rekao "ne" mojoj viziji. Više kao, "ne sada" ili „napravi nešto drugo pre toga". Iz današnje perspektive, sada kada živim svoje snove, dopustite mi da podelim tri najveća razloga zbog kojih je našim snovima potrebno tako dugo vremena da se manifestiraju.

Tajna srećnih parova: gde je mesto tradicije u našem domu...

Razlog 1: Svet nije spreman

Rukopis za moju prvu knjigu ležao je u gornjoj ladici mog stola dve godine pre nego što je došao do izdavača. Danas je izašla moja treća knjiga, a neke moje beleške za nju su stare 14 godina! Da su moje knjige završile na policama knjižara pre 10 godina, niko ih ne bi pročitao. Na tržištu odvijanja ideja, jedna svest sledi nakon druge. Smisleno je poštovati prirodni tok zbivanja u svemiru. Kada je moja prva knjiga, „Kako čitati Akasha zapise", objavljena 2009. godine, to je bio jedini postojeći resurs koji je nudio praktične instrukcije za povezivanje s vibracijskom arhivom prošlosti, sadašnjosti i budućih mogućnosti.

Nekoliko knjiga je govorilo o Akasha spisima, ali niko nije napisao praktični vodič. Od kada je moja treća knjiga objavljena - "Otkrijte put svoje duše kroz Akasha spise: izgradite svoj život od običnog do izvanrednog", pojavili su se i mnogi drugi resursi.To znači da nije bilo vreme da taj resurs bude dostupan na širokoj skali pre 2009. godine Polje se sada širi s različitim tumačenjima, nudeći različite putove rasta punom spektru ljudi. U 2001. godini, nikada mi nije palo na pamet da postoji povezanost između moje lične spremnosti i kolektivne spremnosti - ali danas u svesna sam kako je baš to od esencijalne važnosti!

Razlog 2: Ostale životne okolnosti su trenutno važnije

Odrastanje mog sina i briga za moje roditelje u njihovim poznim godinama - to su stvari koje se nikad više ne mogu ponoviti i ne bi trebalo da propustimo.Ja sam tako zahvalna što sam imala priliku da sudelujem na taj način u potpunosti u njihovim životima. Za vreme obavljanja svojih dnevnih obveza, nisam napustila svoje snove. Umesto toga, radila sam što sam mogla, kada sam mogla. Moji roditelji su preminuli, a moj dečak ima 21 godinu, a moji snovi o podučavanju i pisanju su u punom cvatu.Živim svoj život, brinem za ljude koje volim, uživam u svojoj svakodnevnici s ugrađenom vizijom u svom srcu. Sve to dolazi da prođe.

Psihološki test za 98 sekundi: proverite kojom bojom je obojena vaša aura...

Razlog 3: Manifestujte zahteve

Neugodno mi je da priznam da sam mislila kako ne treba razvijati veštine potrebne za delotvornu manifestaciju mog prirodnog talenta - zato što je moja vizija tako jasna. Ali ne postoje prečice. Fokus je energetska elektrana za manifestacije, ali kako sam napredovala u životu, naučila sam da su vreme, trud i obrazovanje moji saveznici.

Kako sam unapređivala svoje veštine, strahovi su se topili a samopouzdanje raslo. Pojavio se svaki potreban element za najbolju prezentaciju i ostvarenje moje vizije.Ono što sam izvorno percipirala kao kaznu ili odbacivanje od strane svemira bila je njegova milostiva ruka koje me vodila da postanem neko ko može da demonstrira svoju viziju.

Moj savet za vas:

Posmatrajte horizont s iščekivanjem i shvatite da je vreme prijatelj iskrenim željama. Poštujte proces i vrednosti kao što su povlastice i radost. Ukoliko imate poteškoća s realizacijom svoje sudbine, razmislite o ove tri ideje. Nastaviti naporno da radite, opustite koliko možete i svakako uživate u svom putovanju! To je pustolovna sa savršenim vremenskim rasporedom.

kad_je_pravo_vreme_za_ispunjenje_zelja_3_razloga_zbog_kojih_treba_biti_strpljiv_1

Izvor: Atma

Linda Howe

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.