Dragana Jovanović: evo koja je formula uspeha i sreće

U svojoj novoj knjizi „Uspeh je u nama - čarobna kutija alata za lični razvoj" autorka Dragana Jovanović poručuje da sreća stvara uspeh, a ne obrnuto i da istinska sreća i uspeh ne mogu postojati bez ličnog razvoja i rada na sebi.

Renomirani trener za lični razvoj, health, life i business coach Dragana Jovanović nakon svog bestselera „Sreća je u nama", objavila je svoju novu knjigu „Uspeh je u nama - čarobna kutija alata za lični razvoj" uz koju dobijate na poklon i DVD sa vežbama.

U vremenu kada je uspostavljanje balansa između posla i privatnog života postao najveći izazov savremenog čoveka, Dragana Jovanović svojom novom knjigom poručuje da sreća stvara uspeh, a ne obrnuto i da istinska sreća i uspeh ne mogu postojati bez ličnog razvoja i rada na sebi.

Pravi uspeh u životu je nužno holistički, odnosi se na celo biće i ne može postojati u odvojenim segmentima. Iščekivana nova knjiga je stoga vodič za uspešan život, a ne samo vodič za uspešnu karijeru.

Dragana Jovanović: Kako ja merim ljubav, uspeh i sreću...

Gandi je rekao da su svi delovi života povezani i da je nemoguće biti dobar u jednom njegovom delu, a raditi pogrešno u drugom, jer život predstavlja celinu. Suštinski uspeh znači biti svoj, predstaviti najbolji deo sebe u svakoj situaciji. Kada uspeh vrednujemo u skladu sa svojom pravom prirodom, a ne s onim što nameću spoljna merila uspeha, onda doživljavamo ispunjenje i životnu radost.

Kroz povezivanje s vlastitim bićem, uspeh postaje način života koji se manifestuje u svim aspektima našega života, kako u poslovnom, tako i u privatnom. Bez alata ličnog razvoja, pomoću kojih smo razvili nepobediv način razmišljanja, nema trajnog uspeha" kaže Dragana Jovanović koja već 18 godina svoje brojne klijente i saradnike uči veštinama upravljanja energijom, stresom,  postavljanju životnih prioriteta i uspostavljanju balansa između posla i privatnog života.

Dragana Jovanović je i ICI life i health coach i DV NLP trener, a kao joga instruktor, učila je od najvećih učitelja iz oblasti joga terapije, ayurvede i meditacije. Sva stečena znanja iz različitih oblasti ličnog razvoja i joga tehnika objedinila je i pretočila u svoj jedinstven i prepoznatljiv pristup koji je integrativan i holistički.

Svakog meseca, Dragana u Beogradu okuplja žene različitih genaracija na svom Danu za Vas, seminaru koji je besplatan i pruža priliku da uz Draganu otkriju važnost ličnog razvoja i da na ovom jedinstvenom okupljanju istraže različite tehnike koje mogu primeniti u svom svakodnevnom životu.

Uz Dan za Vas, Dragana Jovanović razvila je i svoj program namenjen primarno poslovnim ljudima - Dan za Tebe, kojeg ova harizmatična Beograđanka uspešno provodi s top menadžerima u brojnim velikim korporacijama, a sve češće i u medijskim kućama, kako u Srbiji, tako i u susednim državama, prenoseći im svoj know-how i podučavajući poslovno uspešne ljude tehnikama i alatima koji im daju mogućnost da ustraju na putu prema svojim poslovnim i životnim ciljevima, dan za danom.

dragana_jovanovic_evo_koja_je_formula_uspeha_i_srece_1

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.