Dosta je više igrica u ljubavi, laži, prevara i društvenih mreža: Budite sa nekim ko je...

Budite sa osobom koja radi ovih 5 stvari i vaš san o večnoj ljubavi će se zaista ostvariti!

Budite sa nekim ko je veran i iskren prema vama

Čini se da bi iskrenost i vernost trebalo da budu karakteristični za sve ljude u vezi, ali u stvarnosti to nije tako. I iako je osoba koja vara kriva za izdaju, i vi imate odgovornost prema sebi - jednostavno se morate držati podalje od takvih ljudi.

Dakle, prvo, budite iskreni i verni sebi, i drugo, ne verujte onima koji to nisu zaslužili.

Budite sa nekim toplim i prijatnim

Svi imamo svoje mane i jedinstvene osobine koje često krijemo od spoljnog sveta, jer se plašimo da će nas osuditi. Ali nema ništa loše u tim našim neobičnim osobinama, i sasvim je normalno da ih imate.

20 misli koje vam pomažu da aktivirate unutrašnju moć: moćan savet velikog mistika i duhovnog učitelja20 misli koje vam pomažu da aktivirate unutrašnju moć: moćan savet velikog mistika i duhovnog učitelja"Previše ljudi je gladno, ne zbog nedovoljno hrane, već zbog nedovoljno ljubavi i brižnosti u ljudskim srcima."

Zato bi vaša "druga polovina" trebala da bude osoba sa kojom se osećate prijatno. Pomoću nje bićete spremni da delite sve svoje tajne i želje - čak i najtajnije. Ova osoba treba da zna i prihvati sve ono što nikad nikome drugome nećete reći. Istinski pogodna osoba neće pokušati da vas menja i učini "savršenim".

Osjećaj komfora koji doživljavamo pored naših pravih "srodnih duša" zasnovan je upravo na dlobodi da budemo iskreni i otvoreni prema njima - bez straha od osuđivanja.

Budite sa nekim ko vas voli čak i kada se ljutite

Možete se svađati, možete imati različita gledišta na razna pitanja, drugačije možete sagledati porodicu, svoju budućnost ili, recimo, roditeljstvo.

Važno je međusobno komunicirati i praviti kompromise. Važno je da svakog dana osetite ljubav prema osobi sa kojom se budite u istom krevetu. Pravi odnosi nisu poput bajke (i zato oni često propadnu). Da biste bili uspešni, treba da uložite puno snage i energije, a taj proces često nije uvek prijatan.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.