Dipak Čopra - poznati guru otkriva: uradite ovo tokom pandemije virusa i verujte da će sve biti u redu

Saveti Dipaka Čopre - evo šta svaki pojedinac treba da uradi u pandemiji korona virusa! Njavažnije su ove 4 stvari!

Dipak Čopra smatra da je ovo prilika za sve nas da se zapitamo kako možemo poboljšati svoje stanje uma, tela i duha, naše odnose sa drugima i emocije, i razmisliti o svojoj svrhi u životu.

Na pitanje kako se on oseća u ovoj situaciji koja je zahvatila ceo svet, kada se suočavamo sa strahom i odvojenošću od drugih ljudi, Čopra je rekao:

"Jako sam dobro, svoju pažnju usmeravam na radosno energetsko telo i srce ispunjeno ljubavlju i saosećanjem, bistar, tih, svestan um. Mislim da je ovo prilika za sve nas da se upitamo kako možemo poboljšati svoje stanje uma, tela i duha, naše odnose sa drugima i mocije, i razmisliti o svojoj svrhi u životu u ovom trenutku."

Slavni guru Dipak Čopra ovako privlači pozitivnu energiju: u nedelju uvek uradim ovih 8 stvariSlavni guru Dipak Čopra ovako privlači pozitivnu energiju: u nedelju uvek uradim ovih 8 stvariDipak Čopra - "Nedelja je za mene dan obnove, ne dan obaveza!"

v savet onima koji u ovoj situaciji osećaju strah i teskobu:

"Određena količina straha je očigledno korisna i sa njom se možete suočiti osećanjem tela, odvajanjem od onoga što se zbiva u vašem umu i fokusiranjem na čula u telu. Takođe je važno smanjiti stres kvalitetnim spavanjem, odvajanjem vremena za meditaciju i duboko disanje, te usmeravanjem pažnje na voljene osobe i komuniciranje sa njima."

Nije uvek potrebna izolacija već samo telesno distanciranje, a to nije isto što i izolacija. Sada se treba da se povežemo jedni sa drugima više nego ikad. Prihvatanje situacije je važno jer ako je ne prihvatimo, nećemo doći do kreativnog rešenja.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.