Čudesni saveti šamana: evo kako da stvorimo srećan i ispunjen život

Vrhovni šaman daje važne lekcije i savete kako da izgradimo kulu života kroz koju duvaju vetrovi sreće, ljubavi i pozitivne energije!

Saveti vrhovnog šamana Tuve ( Кара-Оола Тюлюшевича Допчун-Оола) o znakovima u životu koje treba naučiti da primećujemo:

Kada idete putem i vidite pero, koje leži na zemlji, podignite ga i odnesite kući, možete ga staviti u vazu, okačiti, ili samo staviti na policu. To je moćna amajlija, koju vam je podarilo nebo. Primećujte takve znakove Duhova.

Sakupljajte kamenje iz reke. Ono poseduju veliku snagu i energiju.

Svim silama trudite se da pomažete drugima. Ako im ne možete podariti radost, barem im ne škodite.

Teškoće ... su formalnosti! Ozbiljne teškoće - su ozbiljne, ali formalne! Postoji nebo, ponekad je prekriveno oblacima, ali treba se potruditi da se izdignete iznad tih oblaka, videćete isto plavo nebo. Mir svima!

Da bi se približili snovima, ponekad je dovoljno učiniti samo jedan korak. Ne bojte se teškoća, njih će uvek imati i biti. Beli put neka vas sve prati u svim vašim poduhvatima!

Vaš prvenstveni moralni princip mora biti odustajanje od nanošenja štete bilo kome. Ovaj princip u vašem životu mora biti jako čvrst: "Ja nikada nikome neću nauditi.". Razmislite ...

Kako da oterate negativne misli: saveti feng šui stručnjaka za život bez straha i stresa...

Kada postanete izvor sreće živih bića, sami ćete postati najsrećniji. A ako ste postali izvor patnje drugih, prvi ćete postati nesrećni. Razmislite ...

Najmanje jedan sat dnevno provodite u tišini ... ona vam je potrebna isto tako kao i komunikacija.

Umeće da se voli - je najveće umeće koje postoji na zemlji. Naučite da volite sve, čak i svoje neprijatelje!

Ne bacajte smeće u vodene tokove. Nikakvo. Duh vode može da se veoma naljuti. Da bi se ​​umirio Duh vode može se u vodu baciti hleb, mleko, novčić.

Obično svoju prošlost zovemo zlatno doba, zlatni dani. To je greška. Važno je shvatiti da svaki dolazeći trenutak u vašem životu upravo to zlatno vreme.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.