Ako želite pravu LJUBAV, morate da se odreknete ove 3 stvari: evo šta vas sprečava da ostvarite dobar emotivni odnos

Evo kojih 3 stvari treba da se odreknete ako želite pravu ljubav i uspešnu emotivnu vezu!

Održavanje emotivnog odnosa nije prepuštanje sudbini, već konstantan trud i ulaganje u zajedništvo, piše Lovesensa.

Koliko god da je ljubav jaka, ona često nije dovoljna za opstanak veze. Ponekad je potrebno i odreći se nečega zarad sreće, a najpre se treba odreći toksičnih navika, potisnutih emocija i negativnih sklonosti.

Horoskop - očekuje nas veliki period tranformacije: evo šta nam donosi retrogradni Pluton do 5. oktobra 2020. godineHoroskop - očekuje nas veliki period tranformacije: evo šta nam donosi retrogradni Pluton do 5. oktobra 2020. godineVelike promene su pred nama do 5. oktobra 2020. godine - evo šta nam donosi retrogradni Pluton u Jarcu!

Evo kojih 3 stvari treba da se odreknete ako želite pravu ljubav i uspešnu emotivnu vezu:

1. Ego

Da bi se ljubav razvijala, potrebno vam je iznenadno otkriće da niko nije savršen i da naše učenje nikada ne prestaje. Jer mi zaista ne znamo sve. Treba prihvatiti da ćemo dobiti mnogo novih saznanja od partnera sa kojom cželimo da delimo svoj život. On u vaš svet donosi novu perspektivu i put do novih iskustava - put na koji možete krenuti samo ako napuste svoj ego.

2. Nezrelost

Odstupanje od odgovornosti, lutanje i potraga za novim ljubavnim iskustvima je prirodna stvar mladosti, ali u izgradnji zajedničkog temelja za budućnost potreban je malo drugačiji pristup. Uspešni parovi uče i rastu zajedno. Razvijaju se kao samostalne osobe i istovremeno kao par. Biti deo ovog tima znači da partner i vi morate da probudite u vezi ono što jedno od drugog očekujete: strast, ljubav, iskrenost i energija. Niko od nas ne želi da stane na pola puta ljubavi i shvati da je sve što ste gradili propalo usled nezrelih navika i poteza. Kada shvatite da ljubavni odnos ima budućnost, i da ste pronašli pravu osobu za sebe, važno je da tom odnsou priđete sa određenom dozom zrelosti.

Horoskop - očekuju nas velika iznenađenja sudbine: evo šta nam u naredne 4 nedelje donosi mlad Mesec u BikuHoroskop - očekuju nas velika iznenađenja sudbine: evo šta nam u naredne 4 nedelje donosi mlad Mesec u BikuOvaj mlad Mesec je poziv na delovanje, poziv da posložite prioritete i na temelju njih uzemljite nove namere. On daje energetski…

3. Loše navike

Loše navike mogu biti simpatične na početku, ali kada se odlučite za zajednički život, budite spremni na određene promene. To ne znači da gubite svoj identitet, već da se odričete negativnih navika zarad svoje bolje budućnosti i budućnosti vaše emotivne veze.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.