Ako tražite pravu LJUBAV, ovo treba da znate: evo zašto SRODNA DUŠA još uvek nije pored vas

Još uvek nisam pronašla pravu ljubav - evo zašto vas srodna duša nije pronašla!

Možda se trenutno osećate usamljeno. U ovim trenucima vam je potreban neko ko će biti uz vas, odgovoriti na okean ljubavi koji je skriven u vašoj duši i biti vaš večni pratilac u pustolovini života, piše Lovesensa. Ali možda u vašem životu se još uvek nije pojavila takva osoba, osoba koja je spremna da vam daruje najlepše emocije.

Verovatno ste ponekad pomislili da svako u životu ima nekog posebnog, svako osim vas. Iako se trudite da pronađete srodnu dušu, ulažete sve napore, nadanja i snove, ali ona još uvek ne pronalazi put do vas. Mnoge ranjive osobe zbog toa se osećaju inferiorno, usamljeno i beznadežno.

Ali vaćno je da naučite i zamaptite jednu lekciju - NIJE VAM POTREBAN NEKO DRUGI DA BI SE OSEĆALI KAO ISPUNJENA OSOBA.

 Ljubav u zrelim godinama: psiholog otkriva sve tajne zaljubljivanja posle 40. godine života Ljubav u zrelim godinama: psiholog otkriva sve tajne zaljubljivanja posle 40. godine životaNeki stručnjaci tvrde da najlepše volimo u četvrtoj deceniji života, pa na dalje. Tada smo već prerasli komplekse iz mladosti,…

Možda se u životu još uvek nije pojavio trenutak u kojem će susret sa srodnom dušom biti ključan za srećan život. Razmislite, šta ako sada nije trenutak za pronalaženje ljubavi, već za pronalaženje sebe?

Možda je ono što vam je trenutno potrebno jeste da stupite u kontakst sa samim sobom, sa vlastitim JA. Možda biste na ovom delu životnog puta trebali da provedete neko vrme sa sobom. Počnite da gledate ovaj svet, ne kroz "ružičaste naočare", nego kroz vlastita "sočiva".

Apsolutna sreća nema veze sa pronalaženjem ljubavi, već je ključ za takav cilja već kod vas - u vašem umu i percepciji.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.