Ako svakog dana partneru postavite ovo PITANJE, vaša ljubav će trajati zauvek: rečenica koja ima moć da poboljša svaki odnos

Ova rečenica je moćan alat koji čuva vezu i brak!

Šta je to što je potrebno za srećan brak ili vezu? Ne tako puno, samo treba redovno sebi da postavljate ključno pitanje, koje ima moć da poboljša svaki odnos, piše Stil.

U pitanju je kratko, jasno i gotovo magično pitanje: Kako mogu da pomognem svom partneru?

"Svaki put kad pogledate u svog supruga / suprugu, postavite sebi ovo pitanje. S vremena na vreme, pitanje postavite naglas da partner čuje i da vam odgovor. Pomozite mu kako možete. Ako ne, pružite mu sve svoje razumevanje. Tražite detalje, pomozite mu da olakša dušu. To je razlog zašto ovo pitanje tako dobro utiče na svaku vezu", poručuje priznati ruski psiholog Pavel Zigmantovič.

9 znakova koji pokazuju da je vaš partner veliki manipulator9 znakova koji pokazuju da je vaš partner veliki manipulatorOvo su glavne odlike maniplativnog parnera - proverite da li ste u vezi sa manipulatorom!

U braku je izuzetno važno da u kući vlada smirena i lepa atmosfera. Ako iskreno razgovarate, slušate jedno drugo i međusobno se pomažete, brak ne može da bude loš. Brižan suprug / supruga koji ume da sluša prepoznaje se kao srodna duša i partner za ceo život, i zato u ovakvim brakovima ne može da dođe do preljube ili raskida.

Napomena: Da bi ovo pitanje bilo vaše moćno oružje koje poboljšava brak, moraju da ga praktikuju oba partnera.

Izvor: Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.