Ako ovako razmišljate o srodnoj duši, ona se neće nikada pojaviti: ova greška nam blokira put do prave ljubavi

Greška koju prave mnoga slobodna srca - evo kako odbijate srodnu dušu od sebe!

Mnogim ljudima se sviđa ideja o srodnim dušama. Oni koji veruju u srodne duše, smatraju da postoji samo jedna prava ljubav. Ali, istraživanja pokazuju da je to, zapravo, obeshrabrujući način razmišljanja o ljubavi, jer zbog njega čeznu za osobom koja treba doći i učiniti ih potpunima. S druge strane, prihvatanje istine o postajanju celovitom, samoostvarenom osobom daje nam bolju šansu za privlačenje prave osobe.

Ako ste jedna od onih osoba koja se smatra nesretnom u ljubavi i pita se zašto je teško privući srodnu dušu, ovo će vas zanimati. Možda zaključite da čuvanje sebe za tu jednu osobu bledi u poređenju sa postajanjem osobe koja ste oduvek trebali da budete. Budite svoja srodna duša umesto da je tražite.

Kako prepoznati blizanačku srodnu dušu: 7 faza ostvarenja bezuslovne ljubaviKako prepoznati blizanačku srodnu dušu: 7 faza ostvarenja bezuslovne ljubaviBlizanačka srodna duša je samo jedna u životu, polovina energetski identična našoj. Iste energije suprotne frekvencije, koje pri…

Pre nego što krenete na putovanje prema sebi, prvo morate znati razloge zašto biste išli u potragu za jednom pravom ljubavlju, bar za sada. Ako verujete u sudbinu i verujete da je moguće privući srodnu dušu, onda imate manje izglede za pronalaženjem trajne, ispunjavajuće ljubavi.

Držite li se uverenja da je vaša ljubav određena sudbinom, verovaćete da svaki problem na koji naiđete u odnosu može značiti da ste u pogrešnoj vezi. Teoretski, možete ići iz veze u vezu, stalno tražeći savršeni odnos, ali ga nikada ne naći. I nećete ga naći jer on ne postoji.

Ako umesto toga, pristupite odnosu kao konceptu putovanja, znatno su veće šanse da ćete ostvariti uspešnu i dugotrajnu vezu. Takvi odnosi traju duže jer im cilj nije imati savršeni odnos ili pronaći srodnu dušu, već iskusiti odnos koji osobama daje priliku za rast.

Ljudi koji ne mogu biti sami, privlače odnose u kojima su partneri zavisni jedno od drugog. Cilj takvih odnosa je održati odnos, a ne stvarati odnos koji podstiče rast za oboje. Ako je "privlačenje srodne duše po svaku cenu" istinski vaša misija, dugo ćete "plaćati" loš odnos.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.