8 afirmacija koje pomaću da okrenete novi list u životu: ove reči privlače pozitivne promene u vaš život

Ove afirmacije, za buđenje vaše duše, mogu vam pomoći da živite u stanju sreće i da lakše pratite viziju svoje budućnosti koja ima značenje i svrhu.

Naša duša može pomoći da otkrijemo ono što će nas zaista usrećiti. Može nam pomoći da se osećamo nadahnuto i puno nade i da usmerimo život u pravcu našeg najvišeg dobra. Čak i ako vam je ideja fokusa na vlastitu dušu nova, možda možete osetiti da nešto u vama nestrpljivo čeka da "oživi".

Ove afirmacije, za buđenje vaše duše, mogu vam pomoći da živite u stanju sreće i da lakše pratite viziju svoje budućnosti koja ima značenje i svrhu. Mogu vam pomoći u ovim izazovnim vremenima da se oslobodite negativnih misli i loših navika, da vibrirate visoko i da spoznate da ste vi kreator svoje sudbine.

Lujza Hej - 100 najboljih afirmacija: reči koje donose pozitivnu budućnost punu ljubavi i obiljaLujza Hej - 100 najboljih afirmacija: reči koje donose pozitivnu budućnost punu ljubavi i obiljaNajlepše i najbolje afirmacije Lujze Hej - evo koje reči treba da ponavljate svakog dana!

1. Hodam u novom smeru, živim s visokim vibracijama i pomažem svetu.

2. Spreman sam slediti svoje snove i danas ću poduzeti sledeći korak.

3. Celo sam vreme pun pozitivne energije i uspostavljam pozitivne odnose.

4. Razbuđujem strast svoje duše kako bi živio svoj najveći potencijal.

5. Zamenjujem strah ljubavlju svakog trenutka.

6. Kad počnem verovati da mogu, onda mogu.

7. Svaki dan započinjem vizualizacijom puta koji mi omogućuje da pomognem svetu.

8. Otpuštam negativne misli i uverenja i stvaram pozitivne ishode u svom životu.

Kako primenjivati afirmacije da bi bile što delotvornije

Moj put ka savršenoj liniji: afirmacije za mršavljenjeMoj put ka savršenoj liniji: afirmacije za mršavljenjeImajte na umu da mi u sebi već imamo i posedujemo svoju savršenu figuru... Potrebno je samo da se oslobodimo pogrešnih uverenja…

Sjajan način koriščenja afirmacije je zapisati ih na papir dvadeset puta ujutru i dvadeset puta uveče. Ova navika će vam ulepšati dva ključna trenutka u danu – jutro i veče. Kad se tek put probudite i pre spavanja, naš mozak odašilje opuštene, alfa talase i tada su vrata vašeg podsvesnog uma otvorena i najprijemčivija za promene.

Ove afirmacije možete, takođe, ispisati na post-it papiriće pa ih zalepiti na mesta na kojima često boravite tokom dana, na primer, na ogledalo, iznad kuhinjskog sudopera ili pored računara. Možete čak u mobilnom postaviti podsetnik da vas nekoliko puta u danu upozori da pročitate svoje afirmacije.

Onu afirmaciju koja vam se posebno sviđa mentalno ponavljajte tokom dana kad god se setite, dok čekate u redu pred bankom, dok se penjete po stepenicama ili dok se vozite automobilom.

Izvor: Sensa.hr

Magda Dežđek

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.