7 teških istina o ljubavi: ono što ne želimo da čujemo, a trebalo bi da znamo

7 teških istina o ljubavi!

Iako težimo što jednostavnijem životu, jedan od naših večnih ciljeva je ljubav, ali nažalost, ona ponekad nije uopšte jednostavna, niti dokučiva, piše Lovesensa.

Stabilan emotivni odnos se ne može lako izgraditi, preko noći. Nije dovoljno međusobno prisustvo u odnosu, već kontanstan trud, ulaganje i apsolutno razumevanje kako bi taj odnos imao odraz u budućnosti.

Skoro svi smo odrasli sa predstavom da je ljubav ono što smo naučili iz bajki, ali stvarnost je ponekad "zla vila" koja ume savršeno da zakomplikuje stvari.

7 neobičnih znakova da ćete uskoro upoznati ljubav svog života7 neobičnih znakova da ćete uskoro upoznati ljubav svog životaPutokaz Univerzuma otkriva stazu do prave ljubavi! Obratite pažnju na sledeće znakove!

U ljubavi postoje okrutne istine koje često ne želimo da čujemo i osvestimo, a mogu biti vrlo korisne u kreiranju i održavanju svakog emotivnog odnosa:

1. Ponekad volimo ljude koji nas ne vole

Ponekad se zaljubimo u ljude koji su ravnodušni prema nama. Ponekad dopuštamo da nam se približe ljudi za koje smo svesni da samo žele da nas iskoriste.

Uprkos našoj ljubavi prema njima, oni ostaju potpuno ravnodušni. I to mora biti prihvaćeno - nemaju svi iste namere kao vi!

2. Važno je da sebe iskreno zavolite

Ako ne volite sebe, kako možete voleti drugu osobu? Ljubav prema sebi je preduslov za ljubav prema drugim ljudima. Pre nego što oživite romantična osećanja, važno je da negujete ljubav prema sebi.

3. Ponekad ćete osećati negativne emocije prema posobama koje volite

Ne razvija s euvek odnos sa voljenom osobom onako kako bismo mi to želeli. Ponekad ćete osečati bes, ljutnju, nezadovoljstvo i mnoge negativne emocije prema partneru.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.