7 stvari koje ŽENA treba da uradi samo za sebe: počnite da ih ispunjavate već danas

Ako želite bolji ljubavni život, uspeh na poslu i više sreće - uradite ovih 7 stvari što pre!

Predstavljamo nekoliko stvari koje treba staviti na listu prioriteta i uraditi ih redom, ako vam je stalo da budete sa sobom i okruženjem u harmoniji.

Ovaj spisak je zaista mnogo duži. A ako se ovo pitanje postavi svakoj od nas, bez razmišljanja ćemo reći kao iz rukava: masaža, kozmetičarka, priprema tela za leto, možda dermatolog, frizer. Ali ako o tome razmišljate dublje, ima mnogo boljih stvari koje izostavljamo u svakodnevnoj žurbi i stavljamo ih na nedefinisano "kasnije".

18 afirmacija Lujze Hej: reči koje menjaju život18 afirmacija Lujze Hej: reči koje menjaju životLekcije i afirmacije kojima nas je učila Lujza Hej ostaju da nas podsećaju na to kako da razvijamo ljubav prema sebi.

Da bolje funkcionišemo u svakodnevnom životu, u radnoj sredini, u vezi, vreme je da ih stavimo na listu prioriteta koje treba proveriti!

Vreme bez pametnog telefona

Mnogi od nas ne shvataju da se ne vezuju samo za ekran pametnog telefona tokom dana, već i dugo nakon napuštanja posla. I ne radi se samo o društvenim mrežama ili proveri e-pošte. Čitamo i preko telefona, komuniciramo sa voljenim osobama. Ali, nije li to ista poruka za decu koja nas gledaju i žude za porodičnim, slobodnim vremenom: roditelji su zauzeti zato što sada imaju nešto važnije?

Vreme je za prijatelje

Još jedna stvar: redovni sastanci sa prijateljem su nešto što je vredno zapisati u kalendar na početku meseca. Zvuči kruto i obeshrabruljujuće? To je zato što mi to ne činimo, naše prijateljske veze nestaju, mi se distanciramo, gubimo bliskost i vezu. Teško je nadoknaditi, a najvažnije stvari se dešavaju sa prijateljima koje dugo pamtimo i koje kasnije prepričavamo godinama. Ne radi se o trošenju sati na najmodernijim mestima, već o brzoj kafi, čak i u normalnom, dosadnom kafiću ili kod kuće.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.