7 pravila da ostvarite najveću ŽELJU: evo kako da vam se snovi brzo ostvare

7 pravila koja pomažu da ostavrite ŽELJU!

Ezoteričari veruju da će se naše želje ostvariti ako ih pravilno napišemo. Činjenica je da tornado od želja u našoj glavi, Univerzum ne može da shvati, a samim tim ni da ih ispuni. Stoga je neophodno da se fokusiramo, sagledamo ovih sedam pravila, zapišemo želje i one će nam biti uslišene:

1. Želja mora biti napisana...

Čitko, jasno, lepim rukopisom. Možda zvuči jednostavno, ali nije. Na primer: Ako napišete "Želim da imam svoj dom", to jeste želja, ali nije jasna. Stoga morate biti precizniji u iskazivanju svojih želja.

Zapište ovo na papir i privucite ostvarenje želja za 5 dana: evo kako tehnika 5x55 privlači srećuZapište ovo na papir i privucite ostvarenje želja za 5 dana: evo kako tehnika 5x55 privlači srećuMagična tehnika 5x55 donosi ostvarenje želja - evo šta treba da uradite u narednih 5 dana...

2. Želja mora imati precizirano vreme

Veoma je bitno da napišete vreme kada želite da vam se želje ostvare. Na primer: "Želim da kupim stan u 2021. godini." Pre pisanja želje, dobro razmislite kada želite da vam se ta želja ostvari, a zatim pređite na treće pravilo:

3. Uvek pišite u prvom licu i nikad ne koristite negacije

Na primer: "Ne želim da budem siromašan." Univerzum ne shvata negativno značenje, stoga će vas učiniti siromašnim ispunjavajući vam ovu želju. Ispravnije je da napišete "Želim da budem bogat."

4. Zabranite sebi da kažete "ne" u bilo kom kontektu ili bilo koje poricanje

Kada pišete želje, dobro razmislite i fokusirajte se na želje. Opišite ih detaljno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.