7 načina da privučete partnera koji vas zaslužuje: otkrivena mala tajna čarolija LJUBAVI

Evo kojih 7 stvari pomažu d aprivučete partnera koji vas zaslužuje!

Kvalitetnu ljubavnu vezu odlikuju poštovanje, ljubav, samopouzdanje, iskrenost i šansa za razvoj, piše Lovesensa. To je ono što svako srce želi - nekoga ko će učini da se osećamo jedinstveno i ispunjeno.

Evo kojih 7 stvari privlače pravu ljubav/partnera:

1. Uvek budite svoji

Ako želite da vas neko voli baš onakvu kakva jeste, onda je važno da se uvek predstavljate u pravom svetlu. Kada otvoreno pokažete svoje dobre i loše strane, onda će u romantičnoj vezi sve ići jednostavnije.

Mnogi parovi imaju na početku poletnu i veliku ljubav, ali kako vremenom maske padaju, shvataju da nisu doneli dobre izbore.

Ljubav će vas pronaći kada se najmanje nadate: evo koju veliku grešku prave usamljena srcaLjubav će vas pronaći kada se najmanje nadate: evo koju veliku grešku prave usamljena srcaLjubav će se pojaviti u vašem životu kada prestanete da pravite jednu grešku...

2. Budite iskreni

Kada govorite istinu, zauzvrat dobijate poštovanje i iskrenu emociju. Sigurno smatrate da osoba koja vas zaslužuje treba da bude apsolutno iskrena, ali to ne možete zahtevati od drugih ako sami to ne poštujete.

Iskrenost privlači ljubav, pa počnite da govorite samo istinu i istinu. To ne znači da treba povrediti druge ljude, jer istina često može da zaboli. Dobronamerni iskreni ljudi znaju kako istinu da "upakuju" i prezentuju na pravi način.

3. Smisao za humor

Svi vole da se smeju, zato se ne plašite da pokažete svoju humorističnu stranu. To ne znači da se treba pretvarati u nešto što niste, već da se oslobodite i šalite se bez plana i velikih priprema. Dobra energija privlači ljubav...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.