7 duhovnih zakona koji privlače sreću i mir: ako ih poštujete, očekuje vas poboljšanje na svim poljima života

Vreme je da počnete poštovati 7 duhovnih zakona i videćete poboljšanje na svim poljima života.

Da li vas ispunjavaju umor ili stres? Koristite li sve više izraza poput "Ovo više nije moguće, umorio sam se, ne mogu se nositi sa situacijom?"

Duhovni zakoni – vreme je da počnete poštovati 7 duhovnih zakona i videćete poboljšanje na svim poljima života.

Zakon setve i žetve

Da li vam se kao detetu dogodilo da vam deka ili baka kažu da se lepo ponašate, jer što posejete, to ćete i požnjeti? Sigurno niste mislili da je to jedan od 7 duhovnih zakona. Zapamtite da se karma uvek plaća.

12 misli koje što pre treba da izbacite iz glave: loše utiču na vašu psihu i život12 misli koje što pre treba da izbacite iz glave: loše utiču na vašu psihu i životOve glavne iracionalne misli mogu dovesti do emocionalnih problema. Takvim tvrdnjama, ili nekim njihovim varijacijama, svesno…

Zakon stvaranja

Pazite šta mislite, jer na vama je da privučete dobro ili loše.

Zakon poniznosti

Da li vas pogađaju stvari na koje ne možete uticati? Možda nije pogrešno shvatiti da zlo koje sada vidite u bilo čemu može biti odraz vaših vlastitih nedostataka. U ovoj situaciji naučite zakon poniznosti.

Zakon zahvalnosti

Čak iako nemate ono što želite, nemojte praviti tragediju od toga. Budite zadovoljni onim što ste primili. Volite život koji živite i bićete nagrađeni.

Zakon ljubavi

Volite svoje neprijatelje, volite sebe, volite svoje prijatelje. Drugim rečima, živiti u ljubavi i ljubav će vam se vratiti istim intenzitetom.

Paulo Koeljo - neka vam ovo postane misao vodilja: Svakog dana Boga nam daje...Paulo Koeljo - neka vam ovo postane misao vodilja: Svakog dana Boga nam daje...Nova misao vodilja! Paolo Koeljo otkriva kako da doživimo čudo u svakom danu...

Zakon oproštenja

Možda ne možete da zavolite ljude koji su vas povredili, ali važno je da im oprostite. Takođe, ne smete se opterećivati ružnim uspomenama koje samo uništavaju vašu dušu.

Zakon vere

Šta god mislite da će se dogoditi, to će postati stvarnost. Vera u uspjeh otvoriće vam put. Ništa nije nemoguće, potreban vam je samo mir u srcu i duši.

Prilagođeno sa: Pozitivan stav

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.