6 stvari koje treba čuvati u srcu: ove tajne nikome ne smete da otkrijete

Neke stvari najbolje je da sačuvate samo za sebe! Evo koje tajne ne treba otkrivati ni najboljoj prijateljici...

Postoji nekoliko stvari koje bi trebalo uvek da čuvate za sebe. Ako ih kažete - ma koliko to želeli - neće vam doneti ništa dobro. Sajt Ruzov.ru, odnosno poznati ruski pisac koji je objavio tridesetak knjiga o ljudskoj duši, svrsi čoveka, sreći - Viacheslav Ruzov, piše o šest ključnih stvari za koji misli da bi trebalo da držite u tajnosti.

Sreća, ljubav, porodica: 19 afirmacija za dobre partnerske odnose...

1. Ne otkrivajte svoje najambicioznije planove. Čuvajte ih za sebe sve dok ne uspete da ih ispunite. Ovakvi planovi imaju svoja slaba mesta i loše osmišljene delove koje niste primetili, a na kojima još treba raditi... Pored toga, možda se u tim planovima nalaze neke genijalne ideje koje ne bi trebalo da otkrivate drugima.

2. Nemojte namerno deliti informacije o bilo kakvim dobrim ili velikodušnim delima koje ste uradili. Najveća vrlina leži u tome da ste nešto dobro uradili bez želje da se to zna. Hvalisanje o takvim stvarima može brzo da dovede do arogancije. Ako osećate potrebu da se zna za vaša dela, možda treba da se preispitate - da li je to zbog altruizma ili želje da budete pohvaljeni?

3. Nikada ne otkrivajte tajne vašeg stila života, pogotovo ako su ekstremni. Niko ne želi da zna koliko ste daleko otišli u dijeti, ili koliko ste spavali ujutru, ili da li ste utolili želju za seksom. Vaša emocionalna stanja bi trebalo da su harmonična...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.