6 načina da privučete moćnu energiju i ostvarite svoje snove: evo kako da vratite snagu i samopouzdanje

6 načina da vratite moć i osigurate svoje mesto na putovanju ka uspehu i srećnom žvivotu!

1. Izbegavajte da krivite neku spoljnu silu za loša iskustva u životu. Samo vi možete upravljati svojim mislima i akcijama.

2. Izbegavajte da krivite sebe za nešto što vam ne ide od ruke.

3. Budite svesni kada i gde igrate ulogu žrtve. Primetite znakove koji vam govore da niste odgovorni za to što ste bili, imali, radili ili osećali.

Kako da napravite kristalni eliksir: magični ritual za privlačenje radostiKako da napravite kristalni eliksir: magični ritual za privlačenje radostiNapravite magični kristalni eliksir u tegli - ritual za hrabrost i sreću!

4. Zbližite se sa svojim najvećim neprijateljem, svojim unutrašnjim kritičarem. Zamenite ga blagonaklonim prijateljem.

KAKO DA NAPIŠETE PISMO ANĐELU ČUVARU: čudesan ritual za oslobađanje od negativne energijeKAKO DA NAPIŠETE PISMO ANĐELU ČUVARU: čudesan ritual za oslobađanje od negativne energijeNaučite da napišete pismo anđelu i izbacite negativnu energiju iz duše i života zauvek - anđeli vam mogu pomoći na čudesan način!

5. Odlučite šta želite u životu i radite na tome da to i postignete. Prestanite da čekate da vam neko nešto pruži jer ćete predugo čekati uzalud.

6. Budite svesni da imate mnogo izbora - kako u akcijama, tako i u osećanjima - u bilo kojoj situaciji u kojoj se nađete. Izaberite put koji podstiče vaš napredak i pomaže da budete u miru sa sobom i drugima.

Izvor: Sensa.hr

Peđa Matić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.