5 znakova da neka osoba ne zaslužuje da bude deo vašeg života: ne trošite vreme na lažne prijatelje

Ako primetite u odnosu ovih 5 stvari, vreme je da nekim ljudima kažete ZBOGOM!

Neki ljudi zaista ne zaslužuju da budu deo vašeg života, ma koliko dugo vaš odnos trajao, piše Lovesensa.

Svaka osoba u naš život dolazi sa velikim razlogom, ali se pojavljuje još veći razlog kada treba da ode.

Ovu odluku često nije lako doneti, ali kada vidite da je odnos izgubio svoju svrhu i istinsku vrednost, onda je vreme da zaista otpustite. Iako izgleda okrutno da prekinete odnos sa ljudima koji su godinama u vašem životu, morate postati svesni da je to zdrdrava odluka za sve koji su u taj odnos uključeni.

9 stvari koje DANAS treba da uradite: privucite radost i čarobnu energiju u svoj život9 stvari koje DANAS treba da uradite: privucite radost i čarobnu energiju u svoj životEvo šta DANAS treba da učinite kako bi vas ispunili osećaj radosti i zadovoljstva!

Na taj način omogućavamo sebi bolji život i učimo iz važnih lekcija. Možda nam se putevi sa ovom osobom ponovo ukrste tokom života, a možda je bolje da svako izabere svoj put i ode u željenom pravcu ne osvrćući se unazad.

Evo koji znakovi ukazuju da je vreme da prekinete neki odnos:

1. Kada se sreća izgubi

Odnos koji vam donosi nemir, dosadu i crpi energiju, svakako nije vredan pažnje. Kada u odnosu sreću i radost zamene teška osećanja, to je jasan znak da nešto treba da preduzmete i promenite.

2. Kada ne nude ništa osim negativnosti

Osobe koje se stalno žale, nezahvalne su, konstantno su negativne i neprestano kritikuju druge, samo troše vašu energiju. To su energetski vampiri koji će isisati zadnji atom energije iz vas, jer se tako oni sami osećaju bolje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

13/06/2020 Sandra Pusica
Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire. Moje ime je gospoda Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljiva svjedocanstva o tome kako sam dobila zajam od 150,000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth da ona daje zajam s kamatnom stopom od 2% ona daje sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova,poslovni zajam i kratkorocni zajam itd. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, sigurno se možete obratiti njime izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com Hvala vam na vašem vremenu dok citate.