5 stvari koje radimo svakog dana, a ugrožavaju ljubavnu vezu: ovo su mali okidači za raskid ili razvod

5 stvari koje smatramo da su bezopasne, a ozbiljno uhrožavaju odnos sa partnerom!

Ukoliko primećujete da se vaš odnos promenio, to ne mora da znači da je vaša veza zapala u krizu. Možda određene sitnice narušavaju vaš savršeni odnos.

Šta je potrebno za rad na poboljšanju veze i ponovnom zbližavanju?

1. Stalna kritika

Zlatni standard komunikacije: 80% pozitivno, 20% negativno ili kritičko (“izbaci smeće”, “promeni košulju”, “kakvu si to glupost kupio?”). Ali, ponekad je ravnoteža prekinuta, a jedan partner stalno kritikuje i čak ponižava drugog. Ovo je loše za odnose i zajednički život.

Odgovorite iskreno: 25 pitanja otkrivaju u kakvom je stanju vaša ljubavna veza ili brakOdgovorite iskreno: 25 pitanja otkrivaju u kakvom je stanju vaša ljubavna veza ili brak25 pitanja otkrivaju da li vaša romantična veza/brak ima budućnost!

2. Razlika u sposobnosti argumentovanja

Ako je jedna osoba u stanju da razumno prenese svoju poziciju, a druga ne može, prva ima prednost, a druga uvek gubi u svađama. Ko bi ovo voleo!

3. Nedostatak empatije

Nešto neprijatno se dogodilo jednom od vas, a druga strana nije mogla ispravno da podrži prvu. Na kraju su oboje nesrećni. Ako se ovo stalno dešava, možda ćete poželeti da nađete utehu negde drugde.

4. Ignorisanje žalbi

Ako neko nije zadovoljan jednom stvari sve vreme u vezi (i sa pravom), a drugi partner ne obraća pažnju na to, komunikacija će biti prekinuta. Najčešće se odnosi na seks ili emotivnu intimnost.

Odblokirajte svoju energiju: kako da uspostavite karmičku vezu sa srodnom dušom iz prošlog životaOdblokirajte svoju energiju: kako da uspostavite karmičku vezu sa srodnom dušom iz prošlog životaKada pronađemo svoju karmičku vezu, odnosno osobu sa kojom smo još od prošlog života spojeni, uspećemo da se otvorimo za energiju…

5. Tehnofilija

Jednostavno rečeno - posvećenost svom telefonu. Zbog toga, jedan sluša drugoga sa pola srca i odgovara nasumično i ovo je veoma neprijatno. Neophodno je uvesti pravilo: kada komunicirate - telefon je daleko, po mogućnosti u drugoj sobi.

Izvor: Ženski magazin

M.L.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.