5 karakteristika koje imaju samo SJAJNE ŽENE: svi ih dobijaju na rođenju, ali samo neke žene ih dobro razviju

5 energija/osobina koje razviju samo sjajne žene!

"Sve ove energije već postoje u svakoj ženi. Treba ih koristiti kao kombinaciju, a ne svaku zasebno. To ne znači da igrate različite uloge - to jednostavno znači pravilno usmeriti sve ženske energije koje imate." - Julia Gonaway

Svaka žena u sebi ima ovih 5 sjajnih osobina, ali iskustvo, rad na sebi i unutrašnji mir su parametri koji utiču na to da li će žena svoje fenomenalne karakteristike na pravi način iskoristiti.

1. Žena kao partnerka - energija kontrole (Patni na sanskritu)

Njwna snaga je u dobroj intuiciji i samokontroli. Žena ima moć da zaustavi lošu naviku pre nego što se razvije postavljanjem pravih granica na ženski način. Ona je ta koja može reći „Imam loš predosećaj zbog ovoga ...“, što može sprečiti i partnera da napravi veliku grešku.

Čudesna muzika koju treba da sluša svaka žena: ovi zvuci aktiviraju neverovatnu žensku energijuČudesna muzika koju treba da sluša svaka žena: ovi zvuci aktiviraju neverovatnu žensku energijuRešite se energetskih blokada i pomoću ove mistične melodije oslobodite moćnu žensku energiju koja će isceliti dušu!

Međutim, ovo ne treba da bude jedina energija žene u partnerskom odnosu, jer može učiniti da stalno teži da bude dominantnija i previpše kontroliše stvari i partnera. Ovu energiju i sjajnu karakteristiku žene treba da koriste isto kao i začine u kuvanju - umereno i u pravom trenutku.

2. Majka - energija nege (Mata na sanskritu)

Energija podrške i mira. Žena bi trebalo da je koristi u partnerskim odnosima kada kod muškarca primeti osećaj nemoći i zabrinutosti. Njena nežna strabna, sposobnost da sasluša, pruži utehu i reči ohrabrenja su ono što je čini dobrom osobom i temeljom porodice, ali u ovu energiju treba dozirati.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.