5 dubokih instinkta koje nikada ne smete zanemariti: ovako nas podsvest upozorava na važne stvari u životu

Otkrivamo pet dubokih instinkta koje nikada ne treba zanemariti!

Sposobnost da se povežete sa svojom intuicijom (deo naše svesti koji je odgovoran za instinkte i uvid) posebno je važna ako želite jasnije da čujete glas Univerzuma i primetite znakove koje on šalje, piše Lovesensa.

Ako Zakonu privlačenja pristupite samo sa kognitivne strane, sa strane uma, onda rizikujete da potpuno zaboravite na srce.

Otkrivamo pet dubokih instinkta koje nikada ne treba zanemariti!

1. Divljenje i entuzijazam zbog nove prilike

Svako od nas stalno dobija od spoljašnjeg sveta mnoge poruke o tome šta zapravo možemo postići ako pokušamo i koristimo svoje talente. Međutim, mnoge od ovih poruka su lažne, jer nas u stvari samo namamljuju u zamku, gde nas obuzima velika težina očekivanja drugih ljudi.

Ova 3 znaka pokazuju da je vaša duša u krizi: evo kako vam Univerzum može pomoćiOva 3 znaka pokazuju da je vaša duša u krizi: evo kako vam Univerzum može pomoćiElizabet Gilbert otkriva znakove koji pokazuju da je vaša duša u krizi...

Pa kako odrediti kojoj poruci treba verovati? Odnosno, kako pobediti lažne mogućnosti.

Da biste shvatili koju odluku treba da doneste i koje mogućnosti treba prihvatiti, obratite pažnju na instikte. Ukoliko imate osećaj strasti, inspiracije i uzbuđenja kada ste pred nekom prilikom, onda treba da je prihvatite.

Srce najčešće donese pravu odluku. Ukoliko vam zaigra zbog neke mogućnosti, obavezno je prihvatite. U suprotnom, možete zažaliti.

2. Osećaj da u telu nešto nije u redu

Svako od nas je bar jednom u životu imao osećaj da nešto nije u redu sa našim telom. Mnogi ovaj instikt zanemaruju, ali to je pogrešno. Često se dogodi da je ovo zaista besmislena senzacija, ali češće je slučaj da nas na ovaj način telo upozorava na nešto vrlo važno. Ako osetite bilo kakve promene na telu, obavezno se konsultujte sa stručnjakom. Ovaj instikt se javlja u vidu iritacija, bola ili osećaja napetosti.

Ne mora uvek da se manifestuje na fizčkom nivou, već se javlja i na psihičkim i energetskim segmentima. Na primer, kada nas telo upozorava na umor ili da smo izloženi prevelikom stresu. Takođe, ovo osećanje može se javiti u vezi sa određenim mestom ili osobama. Ako stalno osećate određene tegobe dok ste pored neke osobe, to znači da ta osoba negativno utiče na vas i crpi vašu pozitivnu energiju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.