4 STVARI KOJE SVAKI MUŠKARAC OBOŽAVA KOD ŽENE: nijedna se ne odnosi na fizičku privlačnost

Evo kojih 5 stvari svaki muškarac voli kod žene - bez izuzetka!

Svaka žena ima svoju jedinstvenu lepotu, prelepe karakterne crte, svaka je unikatna na svoj način. Isto tako, svaki muškarac kod jedne žene obožava njen osmeh ili poletnost ili hrabrost, ali postoji nekoliko stvari koje svaki obožava kod žene, bez izuzetka.

Hemija i varnice strasti koje uzrokuje fizička privlačnost nisu trajne. One mogu biti samo pokretač jednog uzbudljivog romantičnog putovanja. Ipak, neštio dublje čini da žena bude zavodljiva - kao što su na primer, njena sposobnost da sasluša i postupci nežnosti.

Ove love coach savete možete primeniti već na početku emotivnog odnosa ili u vezi koja dugo traje kako biste pojačali bliskost i unapredili odnos.

Pročitajte još:

PORUKA ZA 2021. GODINU: Evo kako da privučete PRAVU LJUBAV

RAZVOD TOKOM KRIZE SREDNJIH GODINA: 10 načina da nastavite srećno život bez partnera

3 razloga zašto se vaše želje još nisu ostvarile: Univerzum zna koliko dugo treba da čekamo na ostvarenje snova

Evo kojih 5 stvari svaki muškarac voli kod žene:

1. Bez igranja igrica

Mnogi od nas su skloni da često pretvore emotivni odnos u takmičenje, igru ljubomore ili testiranje. Odnosi koji se zasnivaju na ovakvim igricama često izgube svoj pravac i ubrzo iščeznu. Niej bitno ko je kome prvi poslao poruku, da li neko pokazuje znake ljubomore, ili da li neko voli da potencira vezu na društvenim mrežama. Važno je da imate otvoren odnos u kojem se nećete plašiti da prvi napravite korak ili preduzmete inicijativu. Nećete testirati partnera, već ćete kroz otvorenu komunikaciju pronaći svako rešenje i način da napredujete.

2. Iskazivanje zahvalnosti

Kada se muškarac trudi, on od vas očekuje povratnu reakciju. Mnoge žene misle da su zagrljaj i poljubac dovoljan dokaz da cenite sve one stvari koje radi za vas. Međutim, jedno "Hvala", "Cenim to što činiš za mene" ili "Stvarno si ovo dobro uradio", svakako će uliti poverenje i samopouzdanje partneru.

Iskazivanje zahvalnosti je lekovito u svakom odnosu, naročito u romantičnim vezama.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.