4 stvari koje morate da ignorišete ako želite MIR i SREĆU: evo šta vas blokira na putu samoostvarenja

Počnite što pre u životu da ignorišete sledeće 4 stvari...

Da li želite da živite u svetu gde vlada apsolutni mir i radost? Svetu u kojem nećete biti deo negativne energije, sukoba i loših vibracija...

Ova vaša želja je skoro pa nedostižna, ali možete u svom životu stvoriti mali svet mira i sreće u kojem ćete uživati i kreirati svoj život onako kako samo vi to želite.

Kako da očistite um od mentalnih toksina: ova negativna uverenja vas udaljavaju od srećeKako da očistite um od mentalnih toksina: ova negativna uverenja vas udaljavaju od srećeEvo kako da očistite um od negativnih mentalnih toksina!

Za takvo ostvarenje potrebno je da ignorišete sledeće 4 stvari:

1. Sumnja u sebe

Izbacite iz svoje glave mračne misli koje vam pokazuju da niste dovoljno dobri. Morate početi da verujete u sebe čak i kada niste u potpunosti sigurni u svoju snagu. Ignorišite nesigurnost i strahove koji vas blokiraju da napravite nešto veliko i odvažite se na krupne promene.

2. Ignorišite kritičare

Zdravorazumska i iskrena kritika od strane bliske osobe za koju ste sigurni da vam želi dobro uvek je dobrodošla. Ali ne dozvolite da baš svako upravlja vašim životom i govori šta treba da uradite. Sigurno ste bar jednom sreli toksičnog kritičara koji želi da vas usmeri u suprotnom pravcu od onoga koji ste vi odabrali. On ima bezbroj argumenata i želi svoja uverenja u potpunosti da prenese na vas. Često će vam reći da nekom zadatku niste dovoljno odrasli, ali nikada zbog drugih ne odustajte od svojih snova.

Svaki čovek dobija ovo na rođenju i to značajano utiče na njegovu sudbinu: saznajte da li ste čovek od plastike, čelika ili staklaSvaki čovek dobija ovo na rođenju i to značajano utiče na njegovu sudbinu: saznajte da li ste čovek od plastike, čelika ili staklaOd kojeg materijala ste vi satkani...

3. Ignorišite one koji nisu vredni vaše pažnje

Osobe koje su vas povredile i sa kojima imate negativne uspomene iz prošlosti pokušajte da izbacite iz svog života. Ne dozvolite da vam toksične osobe zadaju udarce i blokiraju vaš put ka duhovnom i emotivnom razvoju.

4. Moramo ignorisati toksična pitanja

Treba da ignorišemo sva ona toksična pitanja koja sebi postavljamo svako veče: "Zašto ja? Da li uopšte zaslužujem napredak? Da li sam dovoljno dobra za uspeh?

Zaslužujete sve najbolje u ovom životu, ali dobre stvari stižu tek kada se oslobodite negativnih uverenja. Više verujte u svoju unutrašnju moć.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.