4 greške u ljubavi koje prave 90% žena: ovako odbijate pravu ljubav od sebe

Evo koje greške u emotivnim odnosima treba da izbegavamo!

Ljubav je otvorena knjiga sa bezbroj praznih stranica koje vašom rukom treba da budu ispisane, piše Lovesensa.

To je predivan roman ispunjen divnim uspomenama, ali je istovremeno i udžbenik koji je prepun dobrih i loših iskustava, grešaka i pravih koraka iz kojih iznova i iznova treba da ulimo.

Love coach stručnjaci ističu da u 90 odsto žena u vezi pravi sledeće greške i tako dobijaju energiju ljubavi i ugrožavaju harmoniju odnosa.

Ako želite pravu LJUBAV, morate da se odreknete ove 3 stvari: evo šta vas sprečava da ostvarite dobar emotivni odnosAko želite pravu LJUBAV, morate da se odreknete ove 3 stvari: evo šta vas sprečava da ostvarite dobar emotivni odnosEvo kojih 3 stvari treba da se odreknete ako želite pravu ljubav i uspešnu emotivnu vezu!

Reči mogu biti blagodat, ali i moćno oružje koje zadaje najteže rane. Ljubav je cvet koji zahteva potpunu i svakodnevnu negu, a jedan propust može uzrokovati da uvene i zauvek se osuši.

Evo koje greške u emotivnim odnosima treba da izbegavamo:

1. Beleške iz prošlosti

Život u prošlosti donosi negativnost na mnogim pšoljima, a naročito u ljubavi. Ako u srcu čuvate zrnca negativnih postupaka iz prošlosti, to može biti toksični atak na odnos sa partnerom. Prebacivanje greški iz prošlosti tokom trenutnih rasprava ne donosi vam moć i dobru predstavu o sebi, već pokazuje da je vaš odnos odavno poljuljan i da niste spremni da oprostite.

2. Stalna pristupačnost

Divno je ako ste partneru konstantna podrška, želite da mu pomognete ili mu svakodnevno priredite neki lep gest. Međutim, stalna pristupačnost čini da zaboravljate na svoje potrebe i pokazujete partneru da ste se apsolutno predali njemu i njegovim željama. Pokušajte da napravite balans između ljubavi prema partneru i ljubavi prema sebi. Ne zaboravite na ono što vaša duša zahteva od vas. Kvalitet veze značajno zavisi od odnosa koji je žena razvila sama sa sobom. Partner i ljubav joj donose radost, ali za njenu sreću i zadovoljstvo je ona sama isključivo odgovorna.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.