3 dobre stvari koje nas očekuju nakon razvoda braka: odbacite bol i bes - život vam donosi divne šanse

Evo koje 3 dobre stvari nam može doneti razvod - novo poglavlje u vašem životu!

Razvod je situacija u životu koja podrazumeva stres, bol i predstavlja negativno iskustvo koje može izazvati negativne efekte na mentalno i emotivno stanje i dovodi do pojačane sumnje u sebe, piše Lovesensa.

Iskustva mnogih pokazuju da nakon razvoda se gubi poverenje u ljubav i nada da žemo na emotivnom planu ponovo pronaći sreću.

Da li želite istinsku i čistu ljubav: evo kako je odmah možete pronaćiDa li želite istinsku i čistu ljubav: evo kako je odmah možete pronaćiGde je skrivena moja prava ljubav - bliže je nego što možete da zamislite!

Suočavanje sa razvodom nije jednostavno ni za koga, ali kada vas očaj i beznađe nadjačaju, važno je da se setite - razvod može biti novo životno poglavlje. Za mnoge je to promena koja donosi blagoslov. Na prvi pogled to je nemoguće razumeti, ali vreme će pokazati kakav život vas očekuje nakon razvoda.

Evo koje 3 dobre stvari nam može doneti razvod:

1. Razvod nam pruža jedinstvenu priliku da spoznamo sebe

Mnogi doživljavaju razvod kao veliki gubitak. Moguće je da se nakon razvoda osvrnete unazad i shvatite da ste izgbuli jedan deo svog života i jednu važnu životnu ulogu. Sada vi ni sami ne razumete svoju svrhu, konačni cilj i životnu misiju.

Iako se ovaj gubitak na početku čini kao destriktivnim, razvod zapravo može biti pravi dar koji na pozitivan način može promeniti tok našeg života. Možda ranije nismo imali vremena i priliku da razmišljamo duboko o svom biću i unutrašnjem stanju svoje duše. Sada postoji prilika da otkrijemo ko smo zaista.

Razvod predstavlja novo poglavlje vašeg života i predstavlja sjajnu priliku da pogledate unutar svoje duše i otkrijete svoje specifičnosti. Sada imate nešto što ranije nije postojalo - vreme za sebe i snagu koja ste ranije usmeravali na održavanje braka.

Sada konačno možete da odgovorite na ona teška i neophodna pitanja:

  • Kako vidim svoj novi život?
  • Šta tačno sprečava moj život da bude baš onakav kakav želim?
  • Šta bih trebala da promenim u sebi i svom životu da ne bih ponovio prošle greške u odnosima?

Stvar je u tome što kada posmatramo svoj život iz drugog ugla, možemo bolje da razumemo sebe. Naime: ono što stvarno želimo, šta nas plaši, koje ljude i obrasce treba izbegavati kako ponovo ne bismo ponovo upali u zamku nezdrave veze.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.