21 stvar koju svako treba da uradi pre Nove godine: kako da vam godina počne u blagostanju, sreći i ostvarenju snova

Privucite ostvarenje snova, najveće težnje i obilje u godini koja sledi! Evo šta treba da uradite kako bi ušli u novu godinu kao ispunjena i srećna osoba...

Na prelazu godina redovno donosimo odluke o važnim promenama koje ćemo, kako planiramo, početi prvog dana nove godine. Zašto s pozitivnim promenama čekati 1. januar, pita Heidi Priebe, autorka knjige "The Comprehensive ENFP Survival Guide", i predlaže niz načina na koje se godini na izmaku može dati pečat i važnost za naš celokupan razvoj.

Donirajte 25 ličnih stvari - izaberite 25 stvari bez kojih možete živeti - svejedno da li je reč o odeći, knjigama, kućnim predmetima... Tako ćete se rešiti viška stvari pre ulaska u novu godinu, a bićete mirni jer ćete znati da će one nastaviti da se upotrebljavaju.

Najlepše poruke i čestitke za Srećnu Novu godinu...

Zapišite najmanje 15 najboljih stvari koje ste učinili tokom godine - kako vreme prolazi, obično se zaboravi postignuto pa je takav spisak odličan podsetnik, koji će vas možda i iznenaditi koliko ste toga uspeli da ostvarite.

Zapišite 5 stvari koje ste želeli da učinite tokom godine, ali niste - potom razmislite kako ćete ovaj put da uspete da ih ostvarite.

Zahvalite ljudima koji su bili uz vas - setite se svojih najlošijih trenutaka tokom godine i osoba koje su i tada bile uz vas. Pokažite im da ste toga svesni i iskažite im zahvalnost koju zaslužuju.

Presecite veze za koje znate da je to potrebno - bilo da je reč o ličnom odnosu, poslu ili nekoj situaciji koja vas opterećuje, taj vam prtljag ne treba u novoj godini.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.