2 tajne za privlačenje emotivnog partnera: ako ovo promenite kod sebe, čeka vas kvalitetan ljubavni život

Terapeut otkriva tajnu za srećnu romansu - evo šta treba da promenite kod sebe kako bi se prava ljubav uselila u vaš život!

Američki terapeut James Allen Hanarhan autor je knjige "Život ljubavi: Kako stvoriti vezu koju želite". Ovaj stručnjak za veze pomaže ljudima da ostvare kvalitetan ljubavni život, a ima i 2 saveta za žene koje u svoj život žele privući partnera.

Tajna duge i stabilne veze: 3 stvari su ključne za uspeh!Tajna duge i stabilne veze: 3 stvari su ključne za uspeh!Postizanje kvalitetnog odnosa zahteva puno obostranog truda. Stoga, sledeći put kada budete na ivici da prekinete vezu, prvo se…

1. Prestanite da zanemarujete svoj privatni život

Posao i obaveze važan su deo naše svakodnevice, ali ne smeju postati prioritet. Kada nam ono što "moramo“ postane najvažnija stvar u životu, onda nemamo vremena za ostvarivanje onoga što stvarno želimo i trebamo, a u to spada i ljubav.

Ne zapostavljajte prijatelje, hobije, omiljene opuštajuće aktivnosti jer ćete jedino tako naučiti reći "da" pozitivnim stvarima i pozitivnim ljudima. Ako smo nezadovoljni svojim životom, lakše ćemo pristati na odnose koji nas ne zadovoljavaju i čine nesrećnim. Nikada ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

Da li se često svađate sa partnerom: evo šta vas sprečava da rešite konfliktDa li se često svađate sa partnerom: evo šta vas sprečava da rešite konfliktKonflikt koji nastaje između dve osobe je nužan, ali nije uvek signal da treba prekinuti odnos. Naprotiv, to može biti tačka koja…

2. Naučite da prihvatite

Nemojte stalno insistirati na tome da sve plaćate same ili stalno delite račun, nemojte odbijati kavaljerske gestove poput otvaranja vrata ili pridržavanja kaputa. Sve ovo možda vam se sada čini kao nevažno, ali muškarci na ovaj način iskazuju svoju privrženost i ljubav. Oni žele da vam postanu potrebni, vole da daruju i budu junaci, pa će prihvatanje njihovih znakova pažnje učvrstiti njihova osećanja prema vama.

Izvor: Zadovoljna

D.Š.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.