12 stvari koje vaša duša želi da znate: ako ovo shvatite, u životu vas čekaju najlepša čuda

Ovo su istine o životu koje vaša duša želi da znate - 12 stvari koje mogu da poprave kvalitet života!

1. Ti vrediš

Od samog rođenja vi ste vredni upravo takvi kakvi jeste. Kada tvrdite da imate mane i nedostatke, vi se prepirete sa životnom silom koji vas je stvorio takvima kakvi jeste.

2. Vođen si

Možda se osećate usamljeno i kao da je sav teret sveta na vašim ramenima. Prava je istina je da je vaše više ja uvek ovde sa vama, da vam daje uvide, nadahnuće i snagu koju tražite. Vi samo treba da predate kontrolu i zatražite pomoć.

Svakog jutra stanite ispred ogledala i izgovorite ove reči: uskoro ćete primetiti kako vam se život menja na boljeSvakog jutra stanite ispred ogledala i izgovorite ove reči: uskoro ćete primetiti kako vam se život menja na boljeAfirmacije koje treba da izgovarite pred ogledalom - jutarnji ritual koji može puno da vam pomogne na putu lične transformacije!

3. Ovo je avantura

Na Zemlji ste da biste doživeli avanturu života. Izabrali ste da budete ovde da biste otkrivali, stvarali, izražavali, učili, širili i doživeli život na načine koji vam nisu dostupni kada niste u fizičkom obliku. Prigrlite dar koji vaš život jeste.

4. Život odražava tebe

Vaš spoljni svet i okolnosti odražavaju se na vaš unutrašnji svet. Svet se ponaša poput ogledala kako bi vam pomogao da produbite svoja uverenja i prioritete, da možete stvarati život koji vam donosi sve više i više radosti i ispunjenja.

5. Tvoja radost je važna

Radost je vodič koji vam pokazuje u kojem sjeru treba da idete u životu. Obratite pažnju na sve prema čemu osećate strast, uzbuđenje, šta vas čini živim. Verujte tim osećajima i slediti ih. Vaše srce zna više od uma.

6. Sve se događa za tebe

Svaka osoba i situacija u vašem životu je ovde kako bi vam pomogla da otkrijete više o sebi, da možete evoluirati u svesnije i moćnije biće. Ako se stalno susrećete sa istim situacijama u životu, potražite pouku i zahvalite za nju.

Kako verovati ljudima kada ste više puta iznevereni: ovako ćete vratiti poverenje u ljude i u životKako verovati ljudima kada ste više puta iznevereni: ovako ćete vratiti poverenje u ljude i u životHrabrost za poklanjanje poverenja ljudima koji su ga vredni nije moguće bez razvijanja poverenja u vlastite snage.

7. Ništa ne treba da popravljate

Ne treba toliko sebe da popravljate koliko treba da se volite i prihvaćate. Kada izražavate sebe kao bezuslovnu ljubav i saosećanje, stari štetni obrasci ponašanja i mišljenja prirodno počinju bledeti.

8. Ti si jedinstven

Vi ste jedinstven spoj strasti, talenta, interesa i osobina. Ako nemate hrabrosti biti ono što jeste, niko drugi to ne može, i doslovce uskraćujete svetu svoju veličanstvenost i nezamenjiv dar koji vi jeste.

9. Ti si odgovoran

Možete izabrati kako da reagujete na život, na ono što usmeravate pažnju i šta stvarate. Umesto da okrivljujete druge ljude i događaje za svoj život i osećanja, izaberite kako želite reagovati i kako se najviše želite osećati.

10. Ti si moćan

Najveća ograničenja koja ćete iskusiti u svom životu ne dolaze od okolnosti, već od ograničenih uverenja od toga ko ste i šta ste sposobni da učinite. Vi ste mnogo moćniji nego što ste svesni.

11. Ti si bezuslovno voljen

Životna sila koja vas je stvorila i vaše više ja vole vas bezuslovno upravo takve kakvi jeste. Voljeni ste više nego što možete pojmiti, na sve načine i uvek, bez kraja.

12. Ti si celovit

Vi ste celoviti i potpuni i imate sve što vam je potrebno upravo sada u ovom trenutku. Odgovori i ispunjenje koje tražite nikada nisu bili izvan vas. Pronađite ispunjenje u sebi i čitav svet će odraziti vašu celovitost.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.