11 stvari koje donose SREĆU tokom prolećne ravnodnevnice: SUTRA imate priliku da privučete dobre promene i čaroliju Univerzuma (20. mart 2020.)

Prolećna ravnodnevnica donosi sjajnu energiju - evo šta treba da uradite za privlačenje SREĆE!

Vreme je da transformišemo sebe. Naše sveto Sunce vratilo se da donese nove početke i ravnotežu. Sav život na Zemlji zavisi od Sunca, ptice pevaju, cveće je širom otvoreno, pčele plešu… Vi ste jednako deo prirode kao i stablo koje gledate kroz prozor. Zato, tecite sa prirodnom ravnotežom koja prati ponovno rođenje proleća. Šta je vaše lično ponovno rođenje?

Ravnodnevica je astronomski događaj kada Sunce u prividnome kretanju oko zemlje stigne nad Ekvator, uzrokujući da dan i noć budu približno jednakog trajanja na celoj planeti. Naša planeta ima dva godišnje ravnodnevnice, jedna u proleće i jedan u jesen.

HOROSKOP ZA PROLEĆE 2020. GODINE - OVAN, BIK, BLIZANCIHOROSKOP ZA PROLEĆE 2020. GODINE - OVAN, BIK, BLIZANCIAastro prognoza za Ovna, Bika i Blizance za proleće 2020. godine!

Prolećna ravnodnevnica je vreme ponovnog rađanja za celi život na našoj planeti. Kako nas zima smešta u život tame, ravnodnevnica se raduje jer donosi više sunčanih sati. Sav život na Zemlji zavisi od Sunca.

Nije teško vidjeti da svako živo biće slavi u vreme prolećne ravnodnevnice. Ptice pevaju hvale, cveće je širom otvoreno, pčele plešu, a bebe svih vrsta se rađaju.

Šta to znači za vas? Proleće je podsetnik za ljude da transformišemo sebe i svoj dom. Možda ćete se osećati energično i življe nego u prethodnim mesecima.

To je zato što se naše sveto Sunce vratilo da donese nove početke i ravnotežu. Dok su dan i noć u jednakoj ravnoteži, mozak, telo i priroda prirodno slede taj trag. Evo nekih ideja o tome kako lično možete dobiti najviše od prolećne ravnodnevnice.

Dom

Verovatno ste celog života slušali pojam “prolećno čišćenje”. To je zato što su vaši preci znali važnost ravnodnevnice i ulogu koju igra čak i u zatvorenom prostoru. Evo nekoliko načina na koja možete osvežiti dom.

1) Otvorite prozore što je češće moguće u ovo doba godine. Pozdravite nove početke koji izgledaju kao lagani povetarac na topli prolećni dan.

2) Prođite svoj dom od vrha do dna, pretražite svaki kutak i rešite se onoga što više ne koristite. Naše kućno pravilo: ako se nešto ne koristi godinu dana, ne treba nam. Iako možda postoji nekoliko stvari na koje se ovo pravilo ne odnosi, obično to vredi za svaki dom. Odvojite se od ovih predmeta, stvorite prostor za nešto novo. Ovo je jedna od najvažnijih stavki na vašem prolećnom spisku.

3) Dubinski očistite svoj dom, uključujući prozore, toplinske / AC filtre, ventilatore itd.

4) Neka vaša deca prođu kroz svoje igračke. Dajte svakom detetu kutiju i dopustite im da sami ispune kutiju. To je za njih ponovno rođenje, kao i smanjenje posla za vas.

5) Nakon čišćenja energetski očistite svoj dom pomoću kađenja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.