10 znakova koji pokazuju da je 2018. godina bila odlična za vas: možda tako ne mislte, ali ovo otkriva pravu istinu

Šta se u vašem životu promenilo u 2018. godini?

Bliži se kraj godine, vreme koje u nama, urkos uzbuđenju zbog praznika, budi melanholiju, samorefleksiju i preispitivanje. Prošla je još jedna godina, koliko ste planova ostvarili, za kojim propuštenim prilikama žalite?

Ako smatrate da godina koja će ubrzo biti iza nas nije za vas prošla najbolje, Shannon Kaiser, poznati američki life coach i autorka self-help knjiga, kao što je Adventures for Your Soul poziva nas da se još jednom osvrnemo za sobom. Za portal MindBodyGreen napisala je 20 znakova koji nam govore da smo zapravo imali odličnu godinu, čak iako sami tako ne osećamo. Prenosimo vam neke od njih:

ODGOVORITE NA OVA 4 PITANJA PRE 2019. GODINE: zanimljiv ritual koji pomaže da uđete srećni i ispunjeni u novu godinuODGOVORITE NA OVA 4 PITANJA PRE 2019. GODINE: zanimljiv ritual koji pomaže da uđete srećni i ispunjeni u novu godinuOdgovorite na ova pitanja i saznajte šta sete naučili u prethodnoj godini, a šta treba da uradite u narednoj!

1. Bili ste više usmereni na ono što ste želeli nego na ono što niste.

2. Niste bežali od rizika, čak i usprkos strahu. Nezavisno od rezultata, znate da ste učinili ono što je bilo najbolje za vas.

3. Niste uspeli da ostvarite neke ciljeve, ali ste se sa tim pomirili jer volite sebe kakvi ste zbog toga postali.

4. Niste se brinuli oko stvari koje niste mogli promeniti. Verujete da ste baš na onom putu na kojem treba da budete kako biste postigli ono što želite.

5. Oprostili ste sebi prošlost i otpustili ste nepotrebnu ljutnju.

Šta se promenilo otkako ne robujem materijalnim vrednostima: 7 stvari kojima više ne može niko da me impresioniraŠta se promenilo otkako ne robujem materijalnim vrednostima: 7 stvari kojima više ne može niko da me impresioniraMinimalizam je i stil života u kojem su važni doživljaji i iskustvo, a ne predmeti i materijalne vrednosti...

6. Volite da provodite vreme sa sobom. Radite na tome da postanete najbolji prijatelj.

7. Naučili ste da cenite trenutak. Strpljiviji ste nego što ste to pre bili.

8. Otvorili ste srce i otkrili pravu sebe onima koje volite.

9. Više se ne definišete prema postignućima ili spoljnim uticajima - znate da ste važni i dobri baš takvi kakvi jeste.

10. Verujete u svoju budućnost i ponosni ste na put kojim koračate.

Izvor: Sensa.hr

Magda Dežđek

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.