10 toksičnih misli koje vas sprečavaju da pronađete pravu LJUBAV

Evo koje misli blokiraju dolazak prave ljubavi!

Da li znate da postoje toksične misli koje blokraju vaš put ka srećnoj ljubavi? Ako ste dugo usamljeni i maštate o istinskoj ljubavi, vreme je da resetujete svoje misli i energiju, piše Lovesensa.

Evo koje misli vas sprečavaju da pronađete pravu ljubav:

1. Svi koji su bili dobri za mene sada su zauzeti

Ova misao izgleda kao da želite krivicu za svoje ljubavne neuspehe da prebacite na druge. Ovakvim mislima pokazujete da ste već odustali od potrage za ljubavi i tako šaljete kosmosu negativne vibracije koje vas sputavaju da primetite šanse za ljubav.

Kako da hakujete sopstveno srce: uklonite emotivne blokade i privucite ljubavKako da hakujete sopstveno srce: uklonite emotivne blokade i privucite ljubavNeophodno je da hakujemo sopstveno srce kako bismo razbili blokade sopstvenih emocija i pustili LJUBAV i živeli ljubav.

2. "Muškarci me se plaše"

Žene sa razvijenim egom često imaju odbojan stav prema potencijalnim partnerima. Ali, to se dešava zbog straha da ne budu povređene. Pokažite signale ljubavi, budite ljubazni i pružite šansu da vas upoznaju.

3. "Rane iz prošlosti"

Pogrešna ljubavna iskustva ne treba da budu kočnica, već "odskočna daska". Sada ste bogatiji za novu lekciju i znaćete kako da izbegnete loše izbore i lakše prebrodite probleme. Ne vraćajte se unazad, već živite SADA i dozvolite nekome da vas voli.

4. "Želim da uvek budem centar partnerove pažnje"

Koliko god bezazleno izgleda, ova misao je pogrešna. Ne očekujte da partner nema ništa drugo u životu osim vas. Vi niste njegov"odraz u ogledalu", već životni saputnik. Ako insistirate na konstantnoj pažnji i pokušavate da ga odvojite pod ostatka sveta, vaša ljubav će se brzo istrošiti.

5. "Osvetoljubivost je moćna lekcija u ljubavi"

Ako vas neko povredi, imate dva puta - da odete od njega ili mu oprostite. Svaka osveta i kažnjavanje u ljubavnim odnosima dovodi do većih problema i blokada. Ne dozvolite da bes "proguta" ljubav.

6. "Važno je da je seks dobar"

Pogrešno! Intimni odnosi su jako bitna stavka u svakoj vezi, ali ne i najvažnija.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.