10 stvari koje treba da uradite u svom domu: privucite sreću i pozitivnu energiju tokom izolacije

10 stvari koje treba da uradite tokom izolacije - privucite pozitivnu energiju u svoj dom!

Ponedak je važno da naučite da provodite kvalitetno vreme sa samim sobom. Ukoliko je to vreme povezano za boravak u kući, dajemo predloge kako da ga kvalitetno iskoristite.

Kada ste kod svoje kuće, verovatno primetite trenutke u kojima ne razmišljajući, samo prolazite kroz prostorije I završavate rutinske obaveze. Ipak, ukoliko iz bilo kog razloga treba da provodite većinu vremena u svom domu, razmislite da li u potpunosti uživate u tom prostoru I vremenu koje provodite samo sa sobom, I svojom porodicom. Dajemo vam nekoliko ideja kako da zaista uživate u svojoj kući I vremenu koje u njoj provodite:

Smejte se

Šta vas zaista zasmeje I raduje? Da li je to neki video sa nestašnom decom ili kućnim ljubimcima, stand up komičari ili neka knjiga I film? Pronađite svoj okidač za smeh. Ukoliko živite sa nekim, možda će to biti razigrani razgovor sa članom porodice ili pak igra sa kućnim ljubimcem. Potrudite se da što češće praktikujete nešto od navedenog. Naravno, ne treba sebe da prisljavate da se smejete ili osećate poletno, ali ponekad je I to važno.

5 neophodnih VITAMINA u epidemiji KORONA virusa: jedite ovu hranu, jačajte imunitet, sačuvajte zdravlje5 neophodnih VITAMINA u epidemiji KORONA virusa: jedite ovu hranu, jačajte imunitet, sačuvajte zdravljeVašem telu su sada neophodni ovi vitamini - evo koja hrana ih sadrži!

Uživajte u svom stilu

Bez obzira da li je po tuđem mišljenju vaš stil neobičan, previše veseo, mračan, minimalistički I sl. potrebno je da prigrlite svoju prirodu I lični ukus, te da se prepustite atmosferi kojom vaš dom odiše. Ipak je vaša kuća slika vas samih. Prihvatite to I prepustite se.

Počnite da koristite predmete koje čuvate za posebne prilike

Svi mi imamo neke stvari koje čuvamo za one momente kada nešto proslavljamo, kada dođu gosti itd. Sada je pravi trenutak da izvadite taj servis koji čuvate za neki poseban dan, upotrebite čajnik koji ste dobili na pokloni uživajte u svakom gutljaju. Obucite haljinu koju volite I napravite seriju fotografija u takvom ambijentu.

Saznajte nešto više o kući u kojoj živite

Potrudite se da otkrijete ko je sazidao vašu zgradu ili kuću, u kom periodu... Kako su se te osobe zvale. Ko su vam komšije I ponešto o njima... Ukoliko sve to već znate, naučite nešto o imenu koje nosi vaša ulica ili pak o istoriji mesta u kome živite.

Vodite računa šta I ko vam je u kući

Predmeti koje kupujete I osobe koje puštate u dom uticaće na atmosferu, na vaše raspoloženje I energiju. Pametno birajte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.