1 odluka kojom ćete se odbraniti od svih koji vas ne vole ili su ravnodušni prema vama

Nije dobro da prebacujemo na drugoga odgovornost za ono što se dešava u našem životu. Evo odluke koja će vas osnažiti da je preuzmete!

Shvatam da je to veliko iskušenje, ali smilujte se na sebe. Samo u trenutku kada iznutra prihvatite tu odluku: "Ja sam autor svojih neuspeha i kreator svojih uspeha", stičete snagu.

Prihvatite činjenicu da se prošlost ne može promeniti, završila se. Pod našom vlašću je samo naša budućnost, koja direktno zavisi od toga šta sada radimo, u svakom datom trenutku, konkretnom minutu. Ne očekujte da će vam se budućnost osmehnuti, radite tako da ona ne može da se ne osmehne.

Oslobodite se iluzije da možete da menjate druge ljude. Podsvesno, svi mi patimo od ove naivne zablude, i kao rezultat toga patimo u pravom smislu te reči. Ljude samo menjaju okolnosti, sve ostalo je samo obmana percepcije. Dopustite im da budu različiti, i u jednom trenutku čak ćete početi da uživate zbog toga.

Kako najbolje započeti novu godinu: psiholozi otkrivaju 4 vrste početaka u životu, koji je u vašem stilu?

Ovo je tužna vest, ali ne može se ništa povodom toga: mi nismo potrebni drugima. Slabim, umornim, onim koji pate, nesrećnim - mi nikome nismo potrebni. Ako se pretvaraju da stvari stoje drugačije, onda vas jednostavno vode u zabludu. Ne dajte se!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.