Leto transformacije 2015. godine - Sensa & Beauty Imagini: godišnji odmor bez stresa ulepšaće vam celu godinu

Godišnji odmor pod planinom Olimp u Grčkoj vratiće vam snagu i otvoriti nove vidike - saznajte šta vam sve nudi "Leto transformacije 2015. godine"...

Godišnji odmor je za funkcionisanje tokom cele godine veoma važan i tih nekoliko dana mogu da vam donesu veliku promenu. Međutim, ako i njih iskoristite pod stresom zbog smeštaja, puta, izgorelih leđa, nemirne dece ili nezadovoljni zbog nedostatka atraktivnih sadržaja, onda ste propustili šansu da svom organizmu podarite tretman uživanja, koji će vam kasnije mnogostruko uzvratiti.

SENSA & BEAUTY IMAGINI: Leto transformacije 2015 - 4. jun 2015...

Letovanje pod planinom Olimp u Grčkoj u Litohoro mestu, okruženoj mitskom snagom i posebnom energijom, sa programom za decu i odrasle, koji će vas revitalizovati, povratiti vam snagu, uliti poverenje u sebe i svoje mogućnosti, otvoriti nove vidike i zaceliti stare rane, jeste ideja koju smo ispred Sensa magazina u saradnji sa Tatjanom Jevđović, osnivačem holističkog centra Beauty Imagini i idejnim tvorcem programa Umetnost ravnoteže, razvili u desetodnevni odmor pod nazivom Leto transformacije 2015. godine.

Zašto transformacija?

U molekularnoj biologiji, transformacija je svojevrsni proces genetičke alternacije ćelije, promene koja definiše njen dalji život koji se može javiti prirodno, ali i veštački. Značenje engleske reči transformation se u rečnicima definiše kao "potpuna ili velika promena u nečijoj pojavi, formi, posebno na bolje". Leptir se transformiše iz čaure i pokazuje svetu svoju lepotu. Upravo zato je desetodnevni odmor koji je aktivan i fizički i mentalno osmišljen kao transformativni proces koji će pratiti i podržavati iskusni terapeuti i predavači, dugogodišnji saradnici Beauty Imagini centra i Sensa magazina.

Promena kroz prihvatanje sebe

Da bismo unapredili svoj život i živote svojih bližnjih, jedna od prvih stavki jeste upoznavanje i prihvatanje sebe. Sagledavanje svojih dubina kroz celokupno mentalno i fizičko čišćenje. Zato su telesni i umni procesi veoma važni, da budu podržani, praćeni, kontrolisani i na kraju zaokruženi. Tokom deset dana letovanja u Grčkoj, predavači će voditi učesnike kroz lične procese, biće sasvim posvećeni pojedincima i dostupni u svakom trenutku za pitanja, razgovore i savetovanje.

Za to vreme, dok roditelji prisustvuju zanimljivim, edukativnim i iskustvenim radionicama po svom izboru, decu zabavljaju i sa njima rade iskusni muzikoterapeuti i animatori. Kroz pesmu, ples, glumu, kreativne radionice, jogu za decu i igru, i deca prolaze kroz transformativni proces rada na sebi. Učeći nove veštine, stičući nova znanja a opet kroz smeh sa drugom decom, spoznavaće svoja ograničenja i prevazilaziti ih, upoznavaće načine na koje mogu kreativno da se izraze, metode kojima mogu da se opuste i da savladaju tremu, strahove, ali i da pokažu emocije.

Između radionica, predavanja i vežbanja koja su po sopstvenom izboru, slobodno vreme može da se provodi pored bazena, na plaži ili izletima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.