Nedeljni ljubavni horoskop do 31. marta 2020. godine: Biku nestaju ljubavni problemi, a Vage su neverovatno privlačne

Nedeljni horoskop za ljubav - period u kojem romantična mašta postaje stvarnost!

Nedeljni ljubavni horoskop od 24. do 31. marta 2020. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje očekuje mnogo pozitivniji odnos sa partnerom koji može pokazivati veći interes za emotivnu vezu, a osećaće se i više međusobne strasti. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neki uzbudljiv susret, a šanse za nove veze će se povećati.

BIK

Bikovi će ove nedelje osećati više opušenosti u svojoj vezi, neki problemi kao da će nestati, pa će i razumevanje sa partnerom biti veće. Slobodni pripadnici znaka lakše će ostvarivati svoje želje i naće nailaziti na ozbiljnije prepreke. Neki su skloni tajnim ljubavnim vezama.

Horoskop - očekuju nas 3 godine teških izazova: evo šta nam do 2023. godine donosi Saturn u VodolijiHoroskop - očekuju nas 3 godine teških izazova: evo šta nam do 2023. godine donosi Saturn u VodolijiHoroskop - naredne tri godine donose određene teškože, a najviše za ova 3 znaka Zodijaka!

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu imati šansu da sretnu osobu koja će ih veoma privući, ali to može biti i neko sa kim je moguće iskusiti ozbiljne emotivne probelme ili se mogu pojaviti i neke prepreke u ovom odnosu. Zauzeti će sve više želeti da reše stare probleme u vezi.

RAK

Rakove ove nedelje prati mirnija situacija na emotivnom planu, a partner će pokazivati manje negativnog raspoloženja. Ipak određena napetost na privatnom planu će i dalje biti prisutna. Neki mogu biti skloni maštanju, ali ne treba da preteruju u tome.

LAV

Lavovi se ove nedelje mnogo bolje slažu sa partnerom i uspevaju da uspostave odnos sa više uvažavanja. Slobodni pripadnici znaka će lakše ostvarivati svoje emotivne želje, a najviše novh poznanstava i lepih susreta moguće je ako se nađu na nekom putovanju.

DEVICA

Devicama ova nedelja može doneti više ljubavnih želja i novih susreta, pa će i one same biti poduzetnije kada su u ptanju emotivni planovi. Zauzeti će želeti da reše eventualne probleme u vezi i stvore opušteniju atmosferu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.